Έκπληξη IV & Spectrum

Περισσότερα από 300 έργα τέχνης σας περιμένουν στη «Τεχνόπολις» για να τα... υιοθετήσετε (16 - 18 Νοεμβρίου 2012).

Έκπληξη IV & Spectrum

Το artaz, η Κλίμακα, και η “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων, σας προσκαλούν στην ΕΚΠΛΗΞΗ IV – μια εικαστική εκδήλωση για την υποστήριξη των αστέγων της Αθήνας η οποία θα φιλοξενηθεί στην «Τεχνόπολις» -στην αίθουσα «Κωστής Παλαμάς» – από τις 16 μέχρι τις 18 Νοεμβρίου 2012.

Περισσότερα από 300 έργα τέχνης σε ενιαία διάσταση 18×24 εκ. θα διατίθενται στην ενιαία τιμή των €50. Τα έργα είναι υπογεγραμμένα στην πίσω πλευρά, ώστε η ταυτότητα του δημιουργού να διατηρείται μυστική και να αποκαλύπτεται μετά την αγορά του έργου. Αυτή είναι η ΕΚΠΛΗΞΗ!

Παράλληλα με την ΕΚΠΛΗΞΗ IV, στο δεύτερο επίπεδο της αίθουσας θα φιλοξενηθεί η «Spectrum» – μία ομαδική έκθεση, με έργα επιλεγμένων καλλιτεχνών. Ποσοστό από τις πωλήσεις των έργων του «Spectrum» θα διατεθεί επίσης για τους σκοπούς της ΕΚΠΛΗΞΗΣ.

*Εγκαίνια: Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, 19:30–22:30. Η έκθεση θα λειτουργήσει και το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, 12:00–21:00.

Η Πώληση των έργων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012, από τις 12:00 μέχρι εξάντλησης των έργων.