Το ζητούμενο στον φωτισμό του κτιρίου της C&C ήταν να αναδειχτεί η φόρμα της κατασκευής σε συνδιασμό με τη δυναμική μίας σύγχρονης εταιρείας.
Τα γραμμικά φωτεινά στοιχεία προκύπτουν από την εφαρμογή λαμπτήρων ψυχράς καθόδου σε γαλάζιες αποχρώσεις στις πλακες των ορόφων.
Στην είσοδο του κτιρίου υπάρχει η δυνατότητα εναλλαγής χρωμάτων μέσω ειδικών colour changers της Clay Paky, που παρέχουν έμμεσο φωτισμό ενώ πινελιές άμμεσου φωτισμού δίνουν τα φωτστικά Cestello της iGuzzini με λαμπτήρες QR111.


Ειδικές κατασκευές με leds έχουν τοποθετηθεί σε επιλεγμένα ανοίγματα του κτιρίου (ισόγειο,κλιμακοστάσιο), ενώ bolards (Dart της iGuzzini ) και επίτοιχα (Comfort της iGuzzini ) φωτιστικά, καλύπτουν τον περιβάλλοντα χώρο.

