Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Παρουσιάσεις Προϊόντων / Εσωτερικών Χώρων
 
ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ PAULMANN  
Δημοσίευση: 12 Ιουλίου 2007
 


Οι λαμπτήρες δίνουν χρώμα και φως στη καθημερινότητά μας. Συμβάλουν όμως σημαντικά και στην ενεργειακή κατανάλωση ενός κτιρίου. Γι’ αυτό και η τεχνολογία των λαμπτήρων έχει αποκτήσει ιδιαίτερη βαρύτητα το τελευταίο διάστημα.

Η Γερμανική Paulmann, κατασκευάστρια εταιρία από το 1978, διαθέτει πολύ μεγάλη ποικιλία λαμπτήρων από κλασσικούς πυρακτώσεως και αλογόνου (12V, 230V) μέχρι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας και LED.

Οι γκάμα της Paulmann σε κλασσικούς λαμπτήρες πυράκτωσης και αλογόνου είναι εξαιρετικά ευρεία, καλύπτοντας έτσι μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Η εταιρία κατέχει ηγετική θέση στην Ευρωπαϊκή αγορά όσο αφορά στους διακοσμητικούς λαμπτήρες, προοριζόμενους σε απλές οικιακές αλλά και αρχιτεκτονικές εφαρμογές. Οι διακοσμητικοί λαμπτήρες είναι πολλαπλών τύπων (κεριά, σφαιρικοί, τύπου κουκουνάρι, τύπου αχλάδι, μπάλες) με όλους τους δυνατούς τύπους κάλυκα (Ε14, Ε27, Β22d, B15) αλλά και πολλών διαφορετικών σχεδίων (χρωματιστούς, ανεστραμμένου καθρέπτου, rustika κλπ). Η Paulmann διαθέτει ακόμη μεγάλη γκάμα ειδικών λαμπτήρων (ανάπτυξης φυτών, τόνωσης χρωμάτων, εντομοαπωθητικοί, φούρνου, ψυγείου κλπ).

Λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας

Τα τελευταία χρόνια η Paulmann, έχοντας θέσει τον εαυτό της αρωγό στην προσπάθεια διάσωσης του περιβάλλοντος, έχει στρέψει την έρευνά της αποκλειστικά σε λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας. Ακόμη, η πλειοψηφία των δαπανών της στην έρευνα αφορά στις νέες τεχνολογίες, όπως για παράδειγμα στην τεχνολογία των LED. Μπορεί έτσι σήμερα να θεωρείται από τις ηγετικές εταιρίες στην Ευρώπη στον τομέα των LED, έχοντας περισσότερους από 150 κωδικούς σε φωτιστικά και λαμπτήρες τεχνολογίας LED.

Οι συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού παρουσιάζουν εκτεταμένη γκάμα, ξεκινώντας από κοινούς λαμπτήρες 2, 3, και 4 σωλήνων, κεριά, μπάλες, σφαιρικούς, καθρέπτου, αχλάδι, σπειροειδείς φτάνοντας έως και διακοσμητικούς αρχιτεκτονικούς, χρωματιστούς, με διακοσμητικό γυαλί.

Οι λαμπτήρες LED διαθέτουν πλήρη γκάμα σε 6 διαφορετικά χρώματα αλλά και με αυτόματη εναλλαγή 7 χρωμάτων. Διατίθεται σε διάφορα σχέδια (μπάλες, σφαιρικούς, κεριά, καθρέπτου κλπ) αλλά και με διάφορους κάλυκες (GU5.3, GU10, Ε14, Ε27, PAR30). Καλύπτουν έτσι τις απαιτήσεις ακόμη και του πιο απαιτητικού πελάτη της.

Νέες ιδέες σε εφαρμογή

Η Paulmann αυτή τη χρονιά βρίσκεται στη διαδικασία υλοποίησης ενός φιλόδοξου σχεδίου που είναι να αποκτήσει εξίσου ευρεία γκάμα διακοσμητικών λαμπτήρων σαν αυτή που είχε μέχρι τώρα αλλά με τεχνολογία λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας. Έτσι, ήδη έχει λανσάρει στην αγορά νέους συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού υψηλής αισθητικής σε διάφορα σχέδια και χρώματα, που δίνουν έξυπνες λύσεις στην αγορά, καθώς και νέους extra mini λαμπτήρες οικονομίας κοινούς (Ε14, Ε27) και καθρέπτου (Ε14, GU10) σε εξαιρετικά μικρό μέγεθος.

Το μέλλον

Το επόμενο διάστημα, η έμφαση της Paulmann σε λαμπτήρες οικονομίας και LED θα ενταθεί. Στα σχέδια της εταιρίας για το μέλλον περιλαμβάνεται η επέκταση της γκάμας των extra mini λαμπτήρων οικονομίας και η σταδιακή ολοκλήρωση της αντικατάστασης των διακοσμητικών λαμπτήρων κλασσικού τύπου με αντίστοιχους οικονομίας. Έτσι η PAULMANN, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε περιβαλλοντολογικά θέματα, κάνει μια συνεχή προσπάθεια με προϊόντα οικολογικού προσανατολισμού για να συμβάλλει τα μέγιστα στη βελτίωση των κλιματολογικών συνθηκών του πλανήτη μας.

Την Paulmann στην Ελλάδα διαθέτει η εταιρία ELECTROIMPEX HELLAS S.A.

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.