Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Περί φωτός... / Εταιρίες
 
RICHE  
Δημοσίευση: 18 Νοεμβρίου 2005
 


Design πέρα από κάθε φαντασία σε ένα concept store με χώμα και φως...

Η ονομασία ενός νέου concept stores, που δήλωσε δυναμικά την παρουσία του με ένα δυναμικό opening, απευθυνόμενο στους λάτρεις του design και της υψηλής αισθητικής.

Στο ξεκίνημα δίπλα στον δημιουργό του RICHE κ. Βουζουνεράκη βρέθηκε η διεθνώς καταξιωμένη σχεδιάστρια – δημιουργός Anna Gilli, πλήθος επωνύμων Αθηναίων, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων και διακοσμητών.

Οι επισκέπτες του θα έχουν τη δυνατότητα να περιπλανηθούν ανάμεσα σε δημιουργίες ονομάτων μύθων, όπως ο ETRO, σχεδιαστικές προτάσεις και δημιουργίες των σχεδιαστών Joe, Colombo, Vico Magistretti, Anna Gilli, καθώς και τις τελευταίες τάσεις στον χώρο του φωτισμού από τις εταιρείες Oluce και Pradina οι οποίες αντιπροσωπεύονται αποκλειστικά στην χώρα μας από τον κ. Βουζουνεράκη.

Θα μπορέσουν να προμηθευτούν τα αντικείμενα πόθου τους ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία πρωτοποριακών υλικών, συλλογών υφασμάτων, φωτιστικών, αξεσουάρ και αντικειμένων που σφραγίζουν την πορεία της παγκόσμιας αισθητικής.

To RICHE για την κάλυψη των αναγκών και ιδιαίτερων λειτουργικών απαιτήσεων των χώρων ή των project σας, συνεργάζεται με τον σύμβουλο φωτισμού κ. Κοροξενίδη.

 

Αν λοιπόν θέλετε να αποκτήσετε αυτά που οι άλλοι θα θαυμάζουν στα μουσεία σύγχρονης τέχνης, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το RICHE στην Λ. Κηφισίας 204 στην Κηφισιά (Τηλ. 2108011517).

 

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.