Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Περί φωτός... / Έργα Εταιριών
 
Teatro Cafe  
Δημοσίευση: 10 Ιανουαρίου 2006
 

Η τέχνη του φωτισμού σε ένα εστιατόριο – cafe στη Ν. Μάκρη

Το Teatro είναι ένας πολύ ευχάριστος χώρος στην περιοχή της Ν. Μάκρης όπου σας παρέχεται η δυνατότητα να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τον καφέ ή το φαγητό σας.

Την μελέτη φωτισμού του χώρου πραγματοποίησε η IFI GROUP, προδιαγράφοντας φωτιστικά των εταιρειών XAL, TRADDEL, ADVANCED FIBER OPTICS, VERSOI και ένα σύστημα εύκαμπτης ταινίας με LED (Flexible LED) δικής της κατασκευής. 

 

 

Στόχο της εταιρείας αποτελούσε η δημιουργία ενός ατμοσφαιρικού περιβάλλοντος το οποίο θα διέγειρε ευχάριστα τα συναισθήματα των επισκεπτών και επιτεύχθηκε μέσω ενός εναλλασσόμενου σκηνικού χρωμάτων που στήθηκε με διάφορα συστήματα φωτισμού, όπου διακόσμησαν και ζωντάνεψαν τον χώρο.

 

Ο φωτισμός που πηγάζει από την βραχώδη σύνθεση (επάνω δεξιά φωτογραφία), προέρχεται από το σύστημα Flexible LED της IFI GROUP.

Για τις εναλλαγές χρωμάτων κάτω από την μπάρα (κάτω αριστερά φωτογραφία) χρησιμοποιήθηκε ένα RGB γραμμικό σύστημα με LED της εταιρείας TRADDEL, όπως και τα χωνευτά spot που βρίσκονται στο δάπεδο.

 

Οι εναλλαγές των χρωμάτων στα μπουκάλια πίσω από την μπάρα, πραγματοποιούνται με ένα γραμμικό σύστημα RGB LED της εταιρείας XAL, οι οπτικές ίνες είναι της ADVANCED FIBER OPTICS, ενώ τα κρεμαστά φωτιστικά της εταιρείας VERSOI.

  

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.