Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Περί φωτός... / Εταιρίες
 
The Roots® Lighting & Decoration  
Δημοσίευση: 22 Μαρτίου 2007
 

ξεχωριστά αντικείμενα για μοναδικούς ανθρώπους...

Η εταιρεία The Roots® Lighting & Decoration (ελ. οι ρίζες του φωτισμού και της διακόσμησης) ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2004 και αποτελεί τη φυσική εξέλιξη της μακρόχρονης πορείας των ιδρυτών της στο χώρο του οικιακού φωτισμού. Η 35ετής παρουσία τους στο χώρο σημαδεύτηκε από την επιτυχημένη συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του χώρου και τη δημιουργία προϊόντων που διαχρονικά αποδείχτηκαν μέσα στα top-seller της αγοράς.

Σκοπό της εταιρείας αποτελεί η κατασκευή φωτιστικών σωμάτων εσωτερικού χώρου και διακοσμητικών αντικειμένων για την παραγωγή των οποίων θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά χειροποίητες μέθοδοι. Οι τεχνικές αυτές πηγάζουν απευθείας από τις ρίζες (αγγ. Roots) των μεθόδων παραγωγής που χρησιμοποιούν οι τεχνίτες -από την αρχαιότητα ακόμη- για να κατασκευάσουν τα απαράμιλλης αισθητικής και καλλιτεχνικής αξίας χειροτεχνήματα που έκαναν την Ελλάδα παγκοσμίως γνωστή και αποδεκτή. Όπως, γίνεται εύκολα αντιληπτό ο σκοπός αυτός έδωσε τελικά και το όνομα της εταιρείας που υποδηλώνει τη φιλοσοφία αυτή, ενώ η αγγλική γλώσσα επιλέχθηκε για να βοηθήσει τις εξαγωγικές δραστηριότητες.

 

Η έδρα της εταιρείας, είναι στην περιοχή του Ψυρρή, την καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας που αναγεννήθηκε την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων. Στο χώρο αυτό λειτουργεί μόνιμο εκθετήριο 100τμ και χώρος παραγωγής 500τμ. Παράλληλα, οι εμπορικές δραστηριότητες της αγγίζουν πλέον όλη την Ελλάδα με το πελατολόγιο της να περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα του χώρου, ενώ εξαγωγικές δραστηριότητες υπάρχουν σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως το Βέλγιο και η Ολλανδία, αλλά και του εξωτερικού, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Η παραγωγική διαδικασία της εταιρείας είναι πλήρως διαμορφωμένη στα πρότυπα ποιότητας του ISO 9001, γεγονός που δηλώνει ξεκάθαρα και το μεσοπρόθεσμο στόχο της να ενταχθεί στο σύστημα αυτό, ενώ τα προϊόντα της κατασκευάζονται με τις αυστηρές προδιαγραφές του οργανισμού CE.

Αυτή η παραγωγική διαδικασία, κρύβει και την αληθινή δύναμη της εταιρείας που είναι οι έμπειροι και αξιόλογοι τεχνίτες που κατασκευάζουν με έμφαση στην ποιότητα και μοναδικότητα, τα αντικείμενα που οι νέοι και πρωτοπόροι σχεδιαστές δημιουργούν σύμφωνα με την έμπνευση τους ή τις επιθυμίες του πελάτη, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στην εταιρεία The Roots® Lighting & Decoration να προσφέρει με τον τρόπο αυτό ξεχωριστά αντικείμενα για μοναδικούς ανθρώπους.

Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων συνδυάζοντας πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους υλικά, τα οποία παντρεύονται αρμονικά με τις φυσικές, χειροποίητες μεθόδους παραγωγής. Tα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ως επί το πλείστόν εσωτερικής παραγωγής, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η άριστη ποιότητα τους. Παράλληλα, η δουλειά πλαισιώνεται από μια αυστηρά επιλεγμένη ομάδα συνεργατών που επιτρέπουν την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και προτάσεων, ώστε να επιτευχθεί η πλήρη ικανοποίηση των επιθυμιών του εκάστοτε πελάτη.

Το φυσητό γυαλί, ο μπρούτζος και το κρύσταλλο, είναι μόνο μερικά από τα υλικά που χρησιμοποιούνται για να αποδοθεί σε κάθε αντικείμενο που κατασκευάζεί η εταιρεία άριστη ποιότητα και υψηλή αισθητική που οι συνεργάτες της αξίζουν και απαιτούν. Παράλληλα, η εταιρεία ενδυναμώνοντας τη φιλοσοφία του μοναδικού παρέχει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να επιλέξει μεταξύ διαφόρων αποχρώσεων τόσο στο μεταλλικό, όσο και στο γυάλινο μέρος του φωτιστικού.

 

Link :

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.