Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Περί φωτός... / Εταιρίες
 
TallerUNO  
Δημοσίευση: 15 Ιουνίου 2006
 

Nέα προϊόντα της TallerUNO για το 2006

Τα best of από τα νέα προϊόντα της ισπανικής TallerUNO για το 2006 επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε. Η τελευταία λέξη της μόδας στο φωτισμό θέλει χρώμα, λιτές γραμμές, έξυπνο design και τα φωτιστικά αυτά διαθέτουν όλα τα παραπάνω.

 

Τη σειρά LAIA έρχεται να συμπληρώσει το τετράφωτο κρεμαστό LAIA 4 του σχεδιαστή Joan Auge με γυαλί σε λευκό, μπεζ, πράσινο ή μπλε χρώμα και λαμπτήρες 4Χ100W E27 ή 4XPLC 15W E27.

 

 

Το φωτιστικό δαπέδου VALENTINA p του Ramon Valls με τη μεταλλική μπάρα χρωμίου, έχει γκρι βάση και λευκό καπέλο για να ταιριάζει σε κάθε σας χώρο. Οι λαμπτήρες είναι 1Χ100W E27 ή 1XPLC 15W E27.

Η πρωτοποριακή απλίκα FOGLIO θα σας ενθουσιάσει! Διατίθενται σε γκρι ή φωτεινό κόκκινο με λευκό πολυκαρμπονικό καπέλο, με τελειώματα σε γκρι και κρεμ και υπόσχεται να δώσει στο χώρο σας τη μοναδικότητα που του αξίζει.

  

Τα φωτιστικά οροφής EDA c από χρωματιστό Plexiglas της δημιουργού Helena Poch δίνουν χρώμα αλλά και στιλ σε κάθε χώρο. Θα τα βρείτε σε πορτοκαλί γκρί φιμέ και λευκό με λαμπτήρες 1X60W globo ή 1XPLC 15W E27.

Η ίδια δημιουργός έχει σχεδιάσει και το φωτιστικό δαπέδου CUMBIA με 3 μεταλλικά πόδια και καπέλο από ύφασμα που διατίθεται σε λευκό, κόκκινο και μαύρο. Χρειάζεται 3 λαμπτήρες 3Χ60W E27 ή 3XPLC 15W E27.

 

Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο. Το κρεμαστό φωτιστικό BLOOD είναι όσο πρωτότυπο και το όνομά του. Πρόκειται για μεταλλική ντίζα καπέλο, με συνδυασμό λευκό κρύσταλλο και κόκκινο Plexiglas που όχι μόνο θα φωτίσει το χώρο αλλά και θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του. Mε λαμπτήρα 1X60W E27 ή 1XPLC 15W E27.

Τα προϊόντα tallerUNO διατίθενται στην Ελλάδα από την εταιρεία ΚΑΡΥΣΤΗΝΑΙΟΥ.

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.