Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Περί φωτός... / Εταιρίες
 
Forma Lighting  
Δημοσίευση: 01 Φεβρουαρίου 2006
 

HIGH QUALITY ILLUMINATION SYSTEMS

Πρόσφατα η ΚΑΡΥΣΤΗΝΑΙΟΥ ΕΠΕ ανέλαβε την διάθεση των προϊόντων της εταιρείας Forma Lighting στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Τουρκία.

 

H Forma Lighting ιδρύθηκε το 1967 στην Μ. Βρετανία από τον κ. LORENZO MAGHNAGI, προμηθεύοντας υψηλής ποιότητας συστήματα φωτισμού στην αγορά.

 

To 1980 η εταιρεία μεταφέρθηκε στο Hong Kong όπου δημιούργησε μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές μονάδες υψηλών Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά διασφάλισης ποιότητας όπως, CE και ISO 9001:2000.

Ο σχεδιασμός των προϊόντων της Forma lighting πραγματοποιείται στην Ιταλία από πολύ γνωστούς σχεδιαστές φωτισμού. Τομέα εξειδίκευσης της εταιρείας αποτελεί ο επαγγελματικός φωτισμός εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

H Forma Lighting εκτός από το δικό της προϊοντικό χαρτοφυλάκιο κατασκευάζει φασόν προϊόντα για πολλές Ευρωπαϊκές εταιρείες οι οποίες αναζητούν υψηλής ποιότητας υλικά σε ανταγωνιστικές τιμές.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και τα προϊόντα της, έχετε τη δυνατότητα να αντλήσετε από την Καρυστηναίου ΕΠΕ.

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.