Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Περί φωτός... / Εταιρίες
 
Delta Light  
Δημοσίευση: 07 Νοεμβρίου 2008
 


Αριστη ποιότητα, άψογη λειτουργικότητα, δυναμικός σχεδιασμός...

Η εταιρία Delta Light ιδρύθηκε το 1987 από τον σχεδιαστή Paul Ameloot και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα εδραιώθηκε ως μία από τις καλύτερες εταιρίες στο χώρο του αρχιτεκτονικού φωτισμού, λόγω της άριστης ποιότητας, της άψογης λειτουργικότητας και του δυναμικού σχεδιασμού των προϊόντων της.

Η επιτυχία της εταιρίας εντοπίζεται στη συνεχή έρευνα και αναζήτηση των μελλοντικών τάσεων για την εξέλιξη των προϊόντων της.

Διαθέτει μία ευρεία γκάμα συστημάτων τα οποία έχουν τη δυνατότητα να δώσουν λύσεις φωτισμού ιδιαίτερης αισθητικής σε κάθε χώρο.

Η εταιρεία έχει ενεργό δυναμικό 205 άτομα, καθώς από το 2005 φιλοξενείται σε νέες εγκαταστάσεις έκτασης 25.000 τετραγωνικών μέτρων στo Wewelgem του Βελγίου.

Σήμερα, η Delta Light όντας καινοτόμος στο χώρο του φωτισμού, έχει εμπορικές συναλλαγές με περισσότερες από 75 χώρες ανά το κόσμο.

Πληροφορίες για προϊόντα και project της Delta Light, μπορείτε να βρείτε στο site http://www.deltalight.com/, καθώς και στο site της εταιρίας FOSS η οποία την αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά.

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.