Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Περί φωτός... / Εταιρίες
 
Architecture Lighting Design  
Δημοσίευση: 29 Μαΐου 2009
 


Ένα ενδιαφέρον λεύκωμα από την IFI...

Πρόσφατα η εταιρία IFI παρουσίασε ένα λεύκωμα μέσα από το οποίο παρουσιάζει τα έργα και κατʼ επέκταση το προφίλ της εταιρίας.

Αναλυτικά, παρουσιάζονται τα 14 πιο αξιόλογα έργα που έχει πραγματοποιήσει η εταιρία σε επίπεδο μελέτης και προμήθειας φωτιστικών σωμάτων, καθώς και η φιλοσοφία που ακολουθεί η εταιρία όταν αναλαμβάνει κάποιο project.

Δεν εστιάζει καθόλου σε προϊόντα άλλα στο φωτιστικό αποτέλεσμα των χώρων, ακολουθώντας λογική εξοικονόμησης ενέργειας, μιας και όλα τα έργα που προβάλλονται έχουν υλοποιηθεί με LED.

Στην πρώτη σελίδα του καταλόγου ο κ. Αναγνωστάκης ιδιοκτήτης της IFI αναφέρει:

Το φως υπάρχει παντού. H μελέτη του υπήρξε οδηγός στις μεγάλες επιστημονικές ανακαλύψεις, στην κατανόηση των μυστικών του σύμπαντος αλλά και της ζωής.

Το φως συνδέεται με τη σοφία και την αλήθεια, την πρόοδο και την τέχνη. Αυτός, λοιπόν, ήταν ο λόγος της γέννησης αυτής της εταιρίας, πριν από 20 χρόνια. Θελήσαμε να δώσουμε το προσωπικό μας στίγμα και να αναδείξουμε τον φωτισμό στον πρωταγωνιστή του φυσικού και του δομημένου χώρου. Γιατί στην IFI πιστεύουμε ότι ο σωστός φωτισμός χώρων, αντικειμένων, κτηρίων και τοπίων πλάθει εικόνες με έναν τρόπο μαγικό και αναδεικνύει τον αρχιτεκτονικό χώρο.

Για εμάς, το φως ούτε ερμηνεία έχει, ούτε περιγραφή. Έχει αιχμηρή γοητεία που μόνο τα μάτια βλέπουν. Από το αμυδρό φως των άστρων μέχρι το λαμπρό του ήλιου. Έρχεται από πολύ μακριά, τυλίγει τον κόσμο και απογειώνει κάθε του έκφραση. Έτσι κι εμείς παίρνουμε παράδειγμα από τη φύση και με σεμνότητα την μιμούμαστε. Το φως, είναι για εμάς ο πιο γοητευτικός πρωταγωνιστής της ζωής, νύχτα και μέρα. Ελάτε να γνωρίσετε το φως, με μια διαφορετική ματιά, μέσα από τα έργα μας.

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.