Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Περί φωτός... / Εκπαίδευση
 
Lighting Anatomy II - Δελτίο Τύπου  
Δημοσίευση: 26 Μαρτίου 2009
 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 21-22 Μαρτίου 2009 το σεμινάριο Lighting Anatomy ΙΙ.

Πρόκειται για το 2ο μέρος του εξειδικευμένου ενημερωτικού σεμιναρίου για τις σύγχρονες τεχνολογίες φωτισμού, το οποίο επικεντρώθηκε στην εκμάθηση λογισμικών φωτισμού βάσει του νέου Ευρωπαϊκού κανονισμού EN 12464-1, στην επίδειξη ειδικών κατηγοριών φωτιστικών και εξαρτημάτων για τον απόλυτο έλεγχο του φάσματος καθώς και σε μία σειρά άλλων θεμάτων φωτισμού, όπως ο δυναμικός φωτισμός και η αίσθηση αυτοφώτιστου χώρου με τεχνητά μέσα.

Την εισηγητική ομάδα του Lighting Anatomy II στελέχωσαν κορυφαία ονόματα του χώρου όπως ο Δρ. Άρης Τσαγκρασούλης (Φυσικός Κτιριακού Περιβάλλοντος), ο Δρ. Σπύρος Κιτσινέλης (Επιστημονικός ερευνητής ενεργειακά αποδοτικών πηγών φωτός) και ο κ. Δημήτρης Νασίκας (Σύμβουλος - Σχεδιαστής φωτισμού).

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια «Lighting Anatomy» ξεκίνησαν στην Αθήνα το Σεπτέμβριο του 2008, με πρωτοβουλία του Flashlight.gr, του πρώτου ελληνικού portal για τον κλάδο του φωτισμού και απευθύνονται σε αρχιτέκτονες, αρχιτέκτονες τοπίου, μηχανικούς, διακοσμητές, ηλεκτρολόγους, στελέχη εταιριών φωτισμού, φοιτητές.

Με την πραγματοποίηση του 2ου σεμιναρίου Lighting Anatomy και με σαφή πρόθεση να συνεχιστεί η προσπάθεια αυτή και στο μέλλον, το «Lighting Anatomy» αναδεικνύεται σε ένα σημαντικό θεσμό για τη συστηματική κατάρτιση των επαγγελματιών του χώρου του φωτισμού.

Πληροφορίες: info@flashlight.gr, Tηλ.: 2117508611-2

 

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.