Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Περί φωτός... / Εκπαίδευση
 
LED Lighting Institute  
Δημοσίευση: 08 Φεβρουαρίου 2004
 

Tην περίοδο 21-23 Απριλίου το κέντρο έρευνας φωτισμού LRC (Lighting Research Center) θα πραγματοποιήσει το επόμενο LED Lighting Institute.

Tην περίοδο 21-23 Απριλίου το κέντρο έρευνας φωτισμού LRC (Lighting Research Center) θα πραγματοποιήσει το επόμενο LED Lighting Institute.
Πρόκειται για μία διοργάνωση των ειδημόνων του LRC που απευθύνεται σε σχεδιαστές, κατασκευαστές, μελετητές και γενικότερα όλους τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να μάθουν για την ραγδαία αναπτυσσόμενη τεχνολογία φωτισμού.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν μεθόδους ενσωμάτωσης της τεχνολογίας των LED στον σχεδιασμό αρχιτεκτονικού φωτισμού, καθώς και την ανάπτυξη οπτικών συστημάτων που εκμεταλλεύονται στο έπακρο τα πλεονεκτήματα της.

Επίσης οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συγκρίνουν τεχνολογίες LED, διαφορετικών κατασκευαστών, αποκτώντας πρόσβαση σε εκτενή πληροφοριακό υλικό για εργοστασιακά χαρακτηριστικά, όπως διάρκεια ζωής, lumen output κ.α.

Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, συστήνουμε την έγκαιρη εγγραφή για την παρακολούθηση του σεμιναρίου. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν μέσα από την σελίδα του LRC.

 

Link :

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.