Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Άρθρα / Τεχνολογίες
 
Οι εφαρμογές των LED στο χώρο του λιανεμπορίου (Μέρος 2ο)  
Δημοσίευση: 18 Ιανουαρίου 2007
 

Case study: H εφαρμογή της τεχνολογίας LED στα καταστήματα οπτικών Lissac στο Παρίσι με την υπογραφή της Tridonic Atco.

Μία εξατομικευμένη εφαρμογή φωτισμού LED στα παραδοσιακά καταστήματα οπτικών Lissac στο Παρίσι εξετάζει αυτή τη φορά το Flashlight.gr.

Τα καταστήματα Lissac εξειδικεύονται για περισσότερα από 100 χρόνια στην επεξεργασία οπτικών φακών. Πάντα, η αλυσίδα οπτικών Lissac ήταν προσηλωμένη στην τεχνολογία, όχι μόνο όσον αφορά στην παραγωγή των οπτικών φακών, αλλά και στην αξιοποίηση των τελευταίων επιτευγμάτων της για την παρουσίαση των τελικών προϊόντων. Γι’ αυτόν το λόγο, τα Lissac έχουν εμπιστευτεί την τεχνολογία φωτισμού των προϊόντων τους στις εταιρίες TridonicAtco και Secante.

Ένας πρωτοπόρος με όραμα

Ο Georges Lissac θεωρεί την καινοτομική κουλτούρα της εταιρίας του ως μία από τις κυριότερες δυνάμεις της. Η αλυσίδα Lissac χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες και ποιο προηγμένες τεχνολογίες για την προβολή και ανάδειξη των υψηλής ποιότητας οπτικών της με το κατάλληλο φως. Οι εταιρίες TridonicAtco και Secante συνέβαλλαν σε αυτό το σκοπό, προσφέροντας τον ιδανικό φωτισμό, ο οποίος επιτυγχάνει να μην αποσπά την προσοχή των πελατών από τα ίδια τα προϊόντα.

 

Λίγα λόγια για την υλοποίηση του project

Κόκκινα και γκρι κουτιά τα οποία φωτίζονται με LEDs δημιουργήθηκαν για 50 επιλεγμένα καταστήματα της αλυσίδας Lissac προκειμένου να συνθέσουν εντυπωσιακές προβολές των προϊόντων. Τα οπτικά τοποθετούνται στις κορυφές των κουτιών και φωτίζονται περιμετρικά από όλες τις πλευρές. Για τη δημιουργία του κόκκινου τμήματος έχουν χρησιμοποιηθεί P511 Red 8V με Red Dual Satin από την Atoglas. Το πιο σκοτεινό τμήμα των γκρι κουτιών φωτίστηκε με P 511 W DL με Grey Dual Satin. Το σύστημα φωτισμού συνδέεται με εγκεκριμένους K220 μετασχηματιστές (converters) (8 and 12V) από την TridonicAtco.

 


Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.