Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Άρθρα / Τεχνολογίες
 
Ερμηνεύοντας το φώς  
Δημοσίευση: 09 Ιουνίου 2006
 

Ερμηνεύοντας το φως. Το να σκέφτεσαι ένα προϊόν και τη μελλοντική του θέση. Το να δίνεις στο προϊόν όχι μόνο τεχνολογία και καινοτομία, αλλά και κουλτούρα.

Το ταξίδι που προτάθηκε από την iGuzzini για τη φετινή έκδοση της έκθεσης Light+Building συνδυάζει τα νέα προϊόντα του 2006 με μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα προϊόντα που διατέθηκαν στην αγορά τα τελευταία χρόνια: εσωτερικός και εξωτερικός φωτισμός, βιοδυναμικός και έγχρωμος φωτισμός για ιδιωτική ή δημόσια χρήση, σχεδιασμένα για αστικές περιοχές ή σπουδαία αρχιτεκτονικά έργα.

Κύρια επιδίωξη είναι η ποιότητα, όχι μόνο η εγγενής, αλλά η ποιότητα που προκύπτει κατά την εγκατάσταση και την καθημερινή χρήση των φωτιστικών σωμάτων.

Τα Euclide και Glim Cube είναι δύο νέα προϊόντα εξωτερικού χώρου που εκφράζουν τη φιλοσοφία αυτή με τον καλύτερο τρόπο. Η καινοτομία είναι ένα δυνατό μήνυμα και το σχήμα ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα. Τα υλικά, οι φωτεινές πηγές, η τεχνολογία: όλα συμβάλλουν για την εγγύηση υψηλής απόδοσης και οπτικής άνεσης. Η σειρά εσωτερικού χώρου παρουσιάζει τα ολοκαίνουργια φωτιστικά Radial, Deep Frame, Action και i24, που χαρακτηρίζονται από μοναδικό σχεδιασμό που εξασφαλίζει τη λύση σε κάθε πρόβλημα φωτισμού.

Η καινοτομία εκφράζεται επίσης με έγχρωμο και μεταβαλλόμενο φωτισμό: το Joy RGB είναι το νέο σύστημα που παράγει μια πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων με τη μίξη κόκκινων, μπλε και πράσινων φωτεινών πηγών.

15 περίπου χρόνια μετά την παρουσίαση του SIVRA- του πρώτου βιοδυναμικού συστήματος που ανέπτυξε η iGuzzini- το φως και το χρώμα συνδέονται πλέον με άρρηκτους δεσμούς και αποτελούν βασικά συστατικά μιας νέας, ζωντανής και δυναμικής αρχιτεκτονικής, όπου το φως δεν είναι πλέον ένα παρεμβατικό στοιχείο, αλλά μέσο καλύτερης διαβίωσης.

 

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.