Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Ενημέρωση / Νέα
 
Feedback από την PLDC 2011 Madrid  
Δημοσίευση: 19 Δεκεμβρίου 2011
 

Το επαγγελματικό συνέδριο φωτισμού (PLDC 2011 Madrid) το οποίο έλαβε χώρα στην Μαδρίτη πραγματοποίησε ένα ρεκόρ σε αριθμό μελετητών φωτισμού, οι οποίοι το παρακολουθήσαν.

Εδώ και τρεις συνεχόμενες φορές που έχει πραγματοποιηθεί αυτό το συνέδριο φωτισμού παρατηρείται ότι κάθε φορά ολοένα και αυξάνεται η προσέλευση των ατόμων που το παρακολουθούν. Η αρχή αυτών των συνεδρίων είχε γίνει στο Λονδίνο το 2007, ακολούθησε το Βερολίνο το 2009 για να καταλήξουμε στη Μαδρίτη φέτος όπου και συγκεντρωθήκανε 1227 μελετητές από διάφορες χώρες ανά τον κόσμο. Στα παρακάτω διαγράμματα είναι εμφανής αυτή η αύξηση ενώ μπορούμε να παρατηρήσουμε και από ποιες χώρες είναι οι μελετητές φωτισμού που παρακολούθησαν το συνέδριο.

Αυτό πολύ απλά αποτελεί ένα δείγμα ότι παρόλη την οικονομική κρίση υπάρχει ζήτηση σεμιναρίων και συνεδρίων τα οποία καταπιάνονται με θέματα σχεδιασμού φωτισμού όπως επίσης υπάρχει ανάγκη για την διοργάνωση ποιοτικών εκδηλώσεων τέτοιου τύπου.

Η επόμενη PLDC η οποία και θα πραγματοποιηθεί το 2013 ανακοινώθηκε πως θα λάβει χώρα στην Κοπεγχάγη. Ευελπιστούμε όμως στο ενδιάμεσο να πραγματοποιηθεί κάποιου τέτοιου είδους εκδήλωση και στην Ελλάδα καθώς οι μελετητές φωτισμού έχουν ανάγκη να μοιραστούν τις εμπειρίες τους καθώς και να τεθούν οι βάσεις του επαγγέλματος μας στην Ελληνική επικράτεια. Τέλος τα πρακτικά του συνεδρίου διατίθενται σε βιβλιοδετημένη έκδοση όπου εκεί μπορείτε να βρείτε όλες τις διαλέξεις οι οποίες δόθηκαν.

Κείμενο: Ηλίας Ελιέζερ (PLDA member)

 

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.