Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Ενημέρωση / Νέα
 
Advanced Energy Design Guides  
Δημοσίευση: 08 Απριλίου 2008
 

Δωρεάν οδηγοί σε μορφή pdf για την ορθολογική εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια από την IESNA.

Το Advanced Energy Design Guide, παρέχει μια λογική προσέγγιση για την επίτευξη εξοικονόμησης ενέργειας, χωρίς να πρέπει να προσφύγετε σε λεπτομερείς υπολογισμούς και αναλύσεις. Οι οδηγοί προσφέρουν στους κατασκευαστές και στους σχεδιαστές τα εργαλεία, συμπεριλαμβανομένων των συστάσεων για τύπους προϊόντων και τεχνολογιών, που απαιτούνται για την επίτευξη εξοικονόμησης ενέργειας 30% για κτίρια που καλύπτουν τις προδιαγραφές ANSI/ASHRAE/IESNA των προτύπων της 90.1-1999.

Η εξοικονόμηση του 30%, αποτελεί το πρώτο βήμα στην όλη διαδικασία προς την επίτευξη ενός καθαρά ενεργειακού κτηρίου, το οποίο ορίζεται ως ένα κτήριο που σε ετήσια βάση, καταναλώνει λιγότερη ή ίση ενέργεια από αυτή που παράγει με τη χρησιμοποίηση συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Αυτοί οι οδηγοί έχουν αναπτυχθεί μέσω της συνεργασίας ASHRAE, του αμερικανικού ιδρύματος αρχιτεκτόνων (AIA), της Illuminating Engineering Society of North America (IESNA), και του U.S. Green Building Council (USGBC), με την υποστήριξη από το Τμήμα Ενέργειας (DOE), για να βοηθήσουν στην κάλυψη των απαιτήσεων ενεργειακής απόδοσης ενός κτιρίου.

Σε μια προσπάθεια να προωθηθεί η ορθολογική εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια, η ASHRAE και οι συνεργάτες της διαθέτουν αυτούς τους οδηγούς σε μορφή (PDF) χωρίς κανένα κόστος μέσω του site της IESNA.

 

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.