Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Ενημέρωση / Νέα
 
10 χρόνια IBOCO στην Ελληνική Αγορά  
Δημοσίευση: 18 Ιουλίου 2005
 Εκδήλωση της ΕΛΕΚΤΡΟΪΜΠΕΞ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. για τα 10 χρόνια της IBOCO στην Ελληνική Αγορά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που οργανώθηκε από την ΕΛΕΚΤΡΟΪΜΠΕΞ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. την Τετάρτη 13 Ιουλίου, με αφορμή τη συμπλήρωση των 10 χρόνων συνεργασίας της εταιρίας με τον Ιταλικό Οίκο IBOCO, έχοντας εορταστικό χαρακτήρα.

Επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν ο κ. Paolo Bocchiotti, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδιοκτήτης του Οίκου BOCCHIOTTI (IBOCO), ο Διευθυντής Εξαγωγών κ. Sergio Belotti και ο Υπεύθυνος Πωλήσεων στην Ελληνική Επικράτεια κ. Gualtiero Lombardi.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεγάλα ονόματα του κλάδου ηλεκτρολογικού υλικού, όπως Π.Κωνσταντακάτος, Θ.Σιαχάμης (ΚΑΥΚΑΣ), Τ.Γεροβασίλης και Γ.Χολέβας (ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ), Ν.Δολαψάκης (ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΝΕΤΑΙΡΙΚΗ), Α.Περιβολάκης (ΣΕΗΛΧανίων), Π.Γουρνής (ΗΛΕΚΤΡΕΥΒΟΪΚΗ), Κ.Ρήγας και Θ.Φαζός (ΤΡΙΜΕΛ), Π.Σταμπουλής (2 ΜΑ).

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμούς από τους Ι.Τερζόπουλο και Θ.Τσακωνάκη εκ μέρους της ΕΛΕΚΤΡΟΪΜΠΕΞ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και Paolo Bocchiotti εκ μέρους της IBOCO οι οποίοι και αντάλλαξαν αναμνηστικές πλακέτες. Αναμνηστικά δώρα προσφέρθηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Ακολούθησε σύντομη ενημέρωση από τον Τεχνικό Διευθυντή της ΕΛΕΚΤΡΟΪΜΠΕΞ Γ.Ναβροζίδη για την νέα επαναστατική σειρά καναλιών TAC μεγάλων διαστάσεων, που δίνει ένα μοναδικό όπλο στους συνεργάτες της IBOCO στον τομέα των project. Στη συνέχεια οι καλεσμένοι απόλαυσαν το δείπνο τους στο roof-garden των εγκαταστάσεων της ΕΛΕΚΤΡΟΪΜΠΕΞ.

 

 

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.