Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Ενημέρωση / Νέα
 
Νέο Flashlight.gr  
Δημοσίευση: 03 Δεκεμβρίου 2008
 

Πέντε χρόνια μετά τη δημιουργία του Flashlight.gr, σας καλωσορίζουμε στη νέα του έκδοση ελπίζοντας ότι θα συνεχίσει να αποτελεί για εσάς το ιδανικότερο μέσο ενημέρωσης για τον κλάδο του φωτισμού.

Η έκδοση αυτή αποτελεί την τρίτη κατά σειρά - η δεύτερη πραγματοποιήθηκε το 2006 -, ενώ ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του πραγματοποιήθηκε από την εταιρία μας (GREED PROMO). Το Flashlight.gr έχει βελτιωθεί σε πολλά επίπεδα, κυρίως λειτουργικά, ώστε να διευκολύνεται η πλοήγηση σας μέσα στο site.

Μέσω των μηχανών αναζήτησης έχετε τη δυνατότητα να βρείτε γρήγορα και εύκολα πληροφορίες για προϊόντα και άλλα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Έχει ήδη πραγματοποιηθεί στο μεγαλύτερο της μέρος η ταξινόμηση των παλαιότερων θεμάτων στη νέα δομή του περιοδικού, για να βρίσκετε αρχειοθετημένο όλο το υλικό ανά κατηγορία από την έναρξη του το 2004 έως σήμερα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αναγνώστες και εταιρίες για τη συμπαράσταση και υποστήριξη στην προσπάθεια μας τα τελευταία πέντε χρόνια και ελπίζουμε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε το ίδιο και στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες σας στο μέλλον.

Λιανόπουλος Μάνος
Υπεύθυνος Σύνταξης & Marketing

 


Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.