Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Ενημέρωση / Νέα
 
Τέλος για την Space Cannon  
Δημοσίευση: 08 Νοεμβρίου 2010
 

Ο όμιλος επιχειρήσεων Zumtobel Group ανακοίνωσε την διάλυση της εταιρίας Space Cannon.

Ο όμιλος επιχειρήσεων Zumtobel Group ανακοίνωσε πρόσφατα την διάλυση της εταιρίας Space Cannon VH SRL που ειδικεύεται στην παραγωγή φωτιστικών συστημάτων για εκδηλώσεις και προσόψεις κτιρίων.

Η απόφαση ανακοινώθηκε στο στελεχιακό δυναμικό της εταιρίας κατά τη διάρκεια συνάντησης τον προηγούμενο μήνα, επηρεάζοντας το εργασιακό μέλλον 47 εργαζομένων.

Η εταιρία Space Cannon με έδρα την Ιταλία ιδρύθηκε το 1988 από τον Bruno Baiardi. Την άνοιξη του 2008 εντάχθηκε στον όμιλο επιχειρήσεων της Zumtobel Group, ενώ την ίδια περίοδο παρουσίαζε ετήσιες πωλήσης που ανέρχονταν στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Αιτία για την απόφαση του ομίλου Zumtobel Group είναι το γεγονός ότι «τα προιόντα της Space Cannon δεν ακολουθούν τις οδηγίες των παγκόσμιων προτύπων και standards - κάτι που δεν γνώριζε ο όμιλος επιχειρήσεων κατά την συνχώνευση των δύο εταιριών». Το γεγονός αυτό αναφέρεται στα προιόντα που δεν τηρούν τους κανόνες ασφαλείας CE.

Ο όμιλος Zumtobel Group γνωστοποιήθηκε για την ανεπαρκή πιστοποίηση των προιόντων της Space Cannon την άνοιξη του 2010 όταν και πάρθηκε η απόφαση διάλυσης της εταιρίας.

 

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.