Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Ενημέρωση / Νέα
 
Παραίτηση του κ. Παϊσίδη από την προεδρία της PLDΑ  
Δημοσίευση: 22 Νοεμβρίου 2010
 

Στις 17 Νοεμβρίου η PLDA ανακοίνωσε στα μέλη της την παραίτηση του προέδρου κ. Παϊσίδη.

Με επιστολή προς τα μέλη της PLDA ο Wim Aalders ανακοινώνει το συμβάν, αναφέροντας εκ μέρους του συμβουλίου «τη ρήξη των σχέσεων», λόγω του ότι ο κ. Παϊσίδης - κατά την άποψη τους - έχει τη δική του ερμηνία όσον αφορά το καταστατικό, τη δομή και οργάνωση του οργανισμού.

Αιχμή του δόρατος αποτέλεσε ένα ερωτηματολόγιο το οποίο συνέταξε και έστειλε ο κ. Παϊσίδης στα μέλη της PLDA το Σεπτέμβριο, χωρίς την έγκριση του διοικητικού συμβουλίου.

Από την μεριά του ο κ. Παϊσίδης στην ανακοίνωση του αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή, επισημαίνοντας διοικητικά προβλήματα και θέματα αδιαφάνειας του οργανισμού, τα οποία θεώρησε και ως καθήκον του να επιλύσει.

Στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό mondo arc τον περασμένο μήνα, είχε εκφράσει διαφωνίες με την μέχρι σήμερα πολιτική της PLDA σε διάφορους τομείς, αφήνοντας παράλληλα υπονοούμενα όσον αφορά και τη διαφάνεια του οργανισμού.

Οι διαφωνίες με το κατεστημένο και οι θέσεις “εξυγίανσης” του Έλληνα προέδρου για ένα οργανισμό που ίσως και να έχει χάσει το δρόμο του, οδήγησαν στη ρήξη και πλέον κινούνται οι διαδικασίες εκλογής του νέου «αρχηγού».

 


Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.