Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Ενημέρωση / Νέα
 
Σύγχρονες απαιτήσεις στο φωτισμό  
Δημοσίευση: 07 Σεπτεμβρίου 2004
 

Ο σύγχρονος φωτισμός σε όλα τα πεδία εφαρμογής του, έχει ανεβάσει τον πήχη των απαιτήσεων από άποψη σχεδιασμού, τεχνολογίας, ποιότητας, αισθητικής και οικονομίας.

Η «Τεχνοεκδοτική» - εταιρία γνωστή στον τεχνικό χώρο για τα 6 μηνιαία τεχνικά περιοδικά της και τις 3 διεθνείς εκθέσεις που διοργανώνει - αποφάσισε να προχωρήσει σε μια διεισδυτική επιστημονική προσέγγιση του τόσο σημαντικού και ενδιαφέροντος αυτού του θέματος.

Η Τεχνοεκδοτική ΑΕΒΕ σε συνεργασία με την Ελληνική Επιτροπή Φωτισμού (ΕΦΕ), διοργανώνει στα πλαίσια της 2ης διεθνούς έκθεσης «ΗΛΕΚΤΡΟtec 2004 & Σαλόνι Φωτισμού» (15- 18 Οκτωβρίου, Expo Athens) ημερίδα με θέμα «Σύγχρονες απαιτήσεις στο φωτισμό». Η ημερίδα θα γίνει στη νέα αίθουσα εκδηλώσεων του εκθεσιακού χώρου, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου (11:30π.μ ? 4μ.μ) και ομιλητές θα είναι επιφανείς Έλληνες και ξένοι επιστήμονες.

Συγκεκριμένα θα μιλήσουν οι :

- Gad Giladi (Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Σχεδιαστών Φωτισμού - ELDA) με θέμα:
«Ο ρόλος των μελετητών φωτισμού στην ανάπτυξη της αγοράς φωτιστικών σωμάτων».
- Eliyahu Neeman (Πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής TC 3-22 της Διεθνούς Επιτροπής Φωτισμού (CIE) με θέμα:
«Η προστασία των εκθεμάτων στα Μουσεία από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του φωτισμού».
- Sermin Onagyil (Πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής TC 4-15 της Διεθνούς Επιτροπής Φωτισμού (CIE) με θέμα:
«Μέθοδοι υπολογισμού και μέτρησης του οδοφωτισμού ».
- Dr.Ulrich Carraro- καθηγητής από το πανεπιστήμιο της Δρέσδη με θέμα:
«Η φωτομετρική τεκμηρίωση εγκαταστάσεων οδοφωτισμού σε σχέση με τη διαφοροποίηση των οπτικών ιδιοτήτων του οδοστρώματος».
-Γιώργος Παισίδης (Πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής 5-1 της Ελληνικής Επιτροπής Φωτισμού) με θέμα:
«Νυχτερινό αστικό τοπίο».

Στο μεταξύ συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για τη 2η διεθνή έκθεση «ΗΛΕΚΤΡΟtec 2004 & Σαλόνι Φωτισμού», η οποία θα αποτελέσει το πιο σπουδαίο γεγονός της διετίας για το χώρο του φωτισμού και του ηλεκτρολογικού υλικού, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου.

Ο μεγάλος αριθμός των εκθετών (έχουν ξεπεράσει τις 260)και το έντονο ενδιαφέρον που εκδηλώνεται από υποψήφιους εκθέτες και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και πολλές χώρες του εξωτερικού, προοιωνίζονται μια ανεπανάληπτη επιτυχία.

Οι εταιρίες που συμμετέχουν, εργάζονται πυρετωδώς για μια εντυπωσιακή και άκρως ενδιαφέρουσα παρουσία στην έκθεση με την επίδειξη πολλών νέων προϊόντων που κατασκευάζουν οι ίδιοι ή ξένοι οίκοι, τους οποίους αντιπροσωπεύουν.

Η 2η διεθνής έκθεση «ΗΛΕΚΤΡΟtec 2004 & Σαλόνι Φωτισμού», μοναδική στο είδος της, στο χώρο της νοτιοανατολικής Ευρώπης, ξεκινάει από την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου. Διοργανώνεται στο νέο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens, στην Ανθούσα Αττικής.

Χορηγοί επικοινωνίας της έκθεσης είναι τα περιοδικά της « Τεχνοεκδοτική ΑΕΒΕ» , «Ηλεκτρολόγος», «Μετάδοση Ισχύος» και «Εργοταξιακά Θέματα».

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.