Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Ενημέρωση / Δελτία Τύπου
 
H Diathlasis ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού  
Δημοσίευση: 12 Απριλίου 2010
 

«ΠΥΡΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 2010 - Αλλάζοντας την (πρόσ)ΟΨΗ» & ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Η Diathlasis AEE, εταιρεία με ηγετική θέση στον χώρο του αρχιτεκτονικού φωτισμού στην Ελλάδα, συμμετέχει ως ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής που συνδιοργανώνετε από το GreekArchitects.gr και την DuPont Hellas AE (SA). Επί πλέον, η Diathlasis AEE θα βραβεύσει την καλύτερη πρόταση αρχιτεκτονικού φωτισμού με χρηματικό έπαθλο αξίας 1000?.

Το GreekArchitects.gr e-περιοδικό για την αρχιτεκτονική, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για την προώθηση του αρχιτεκτονικού διαλόγου στη χώρα μας, διεξάγει, με συνδιοργανωτή την DuPont Hellas S.A. , εταιρεία πρωτοπόρο στις επιστημονικά τεκμηριωμένες κατασκευαστικές λύσεις, ανοιχτό αρχιτεκτονικό διαγωνισμό ιδεών με τίτλο: «ΠΥΡΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 2010 - Αλλάζοντας την (πρόσ)ΟΨΗ» .

Την Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξή Τύπου στο Fresh Hotel, όπου ανακοινώθηκαν και συζητηθήκανε λεπτομέρειες για τον σκοπό του διαγωνισμού. Σε συνέχεια της Συνέντευξης Τύπου, πραγματοποιήθηκε Workshop για αρχιτέκτονες και συμμετέχοντες όπου η προσέλευση των παρευρισκομένων ξεπέρασε κάθε προσδοκία με πάνω από 300 αρχιτέκτονες και φοιτητές. Το γεγονός αυτό ήταν ενθαρρυντικό για την ενεργή συμμετοχή των αρχιτεκτόνων στα αρχιτεκτονικά δρώμενα και στον διάλογο περί αρχιτεκτονικής.

Βραβείο φωτισμού από την Diathlasis SA- Architectural Lighting Design

Η Diathlasis AEE υποστηρίζοντας έμπρακτα τον θεσμό των αρχιτεκτονικών διαγωνισμών με στόχο την εξέλιξη της αρχιτεκτονικής , θα αποδώσει ένα ειδικό βραβείο φωτισμού 1000 ?.

Φιλοσοφία της Diathlasis AEE είναι ο σχεδιασμός καινοτόμων λύσεων με έμφαση στη διαχρονικότητα, την αξιοπιστία, την ευελιξία των φωτεινών πηγών και την χαμηλή κατανάλωση.

Σκοπός του συγκεκριμένου βραβείου στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό «Πύργος Πειραιά 2010- «ΠΥΡΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 2010 - Αλλάζοντας την (πρόσ)ΟΨΗ», είναι ο σχεδιασμός μιας ολοκληρωμένης πρότασης αρχιτεκτονικού φωτισμού λαμβάνοντας υπʼ όψιν τις αξίες της Diathlasis AEE. Συγκεκριμένα:

Κριτήρια Αξιολόγησης

CONCEPT

• Σύνδεση φωτισμού – αρχιτεκτονικής. Ενίσχυση και ανάδειξη των χαρακτηριστικών που καθιστούν το κτίριο μοναδικό και οπτικά ενδιαφέρον
• Πρωτοτυπία – καινοτομία του σχεδιασμού

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

• Ασφάλεια εγκατάστασης βάσει διεθνών κανονισμών
• Επικερδής λύση και πρακτική εφαρμογή

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

• Ενεργειακή ταυτότητα πρότασης – χρήση αξιόπιστων ενεργειακά πηγών και συστημάτων με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς περιορισμούς στα ποιοτικά και αισθητικά χαρακτηριστικά
• Περιορισμός φωτορύπανσης

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

• Βιωσιμότητα- διαχρονικότητα πρότασης

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τον διαγωνισμό και για αίτηση συμμετοχής, σας παρακαλώ να απευθυνθείτε στα ακόλουθα link:

Diathlasis Διαγωνισμός Αρχιτεκτονικού Φωτισμού:
http://www.greekarchitects.gr/competition2010/piraeus/gr/news/18

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση και πληροφορία για τον διαγωνισμό φωτισμού και για τον φωτισμό του έργου σας, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Χριστίνα Πάπας
Marketing Manager
+30 211 2002 500
christina.papas@diathlasis.gr

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.