Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Ενημέρωση / Εκθέσεις
 
Light & Building 2010  
Δημοσίευση: 09 Φεβρουαρίου 2010
 

11 - 16 Απρίλιου 2010, Φρανκφούρτη, Γερμανία.

Η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στον κόσμο, που ασχολείται με την αρχιτεκτονική κτιρίων και την τεχνολογία φωτισμου είναι αναμφισβήτητα η Light & Building. Με συμμετοχή κατασκευαστών από περισσότερες από 50 χώρες, η έκθεση ανοίγει και πάλι τις πύλες της και παρουσιάζει νέα και καινοτόμα προϊόντα φωτισμού, ηλεκτρολογικού υλικού και αυτοματισμών κτιρίων. Η εκτεταμένη αυτή προσοφρά προϊόντων της Light&Building, την καθιστά σημείο συνάντησης για αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μηχανικούς, σχεδιαστές και ηλεκτρολόγους.

Η βιομηχανία του χώρου θα παρουσιάσει στην έκθεση που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 16 Απρίλιου 2010, νέα προϊόντα, πολλά από τα οποία σε παγκόσμια πρώτη, τάσεις της «μόδας» και σύγχρονες λύσεις για τον φωτισμό. Επίσης στα πλαίσια του Building Performance Congress, μια ειδική επιτροπή εμπειρογνωμόμων θα απονείμει το νεοσύστατο βραβείο Design Plus με κριτήριο την τεχνολογία, το σχέδιο, την προστασία περιβάλλοντος και τις πρακτικές εφαρμογές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τομέας αρχιτεκτονικών συστημάτων, σε ότι αφορά την κατασκευή κτιρίων επαγγελματικής στέγασης, τεχνικού και διακοσμητικού φωτισμού.

Η διεθνής σύνοδος Light Focus, διοργανώνεται και φέτος από την PLDA(Professional Lighting Designerʼs Association) και προβλέπει μια σειρά ομιλιών με γενικό τίτλο «Design και τεχνολογία». Στο ημερήσιο πρόγραμμα της συνόδου, που θα λάβει χώρα μεταξύ 12 και 14 Απριλίου, θα συζητηθούν οι θεματικές ενότητες «Φως της ημέρας», «Ενεργειακή επάρκεια» και «Υγεία και Φως».

Με πρωτοβουλία των διοργανωτών του Light & Building, Messe Frankfurt, η έκθεση θα υποδεχθεί Πανεπιστήμια που ασχολούνται με την αρχιτεκτονική και τον φωτιστικό σχεδιασμό. Οι εκπρόσωποι των ακαδημαϊκών τμημάτων θα παρουσιάσουν τα προγράμματα σπουδών τους, αλλά και μια σειρά από πληροφορίες γύρω από συναφή εκπαιδευτικά προγράμματα. Η Messe Frankfurt φιλοδοξεί με αυτό τον τρόπο να μυήσει νέους ανθρώπους στον χώρο της αρχιτεκτονικής, του φωτισμού αλλά και το αυτοματισμού κτιρίων.

Τέλος, η Light & Building θα κλείσει τις πόρτες της, δίνοντας την θέση της στην Luminale. Η Messe Frankfurt, δημιούργησε τo συγκεκριμένο event μόλις το 2002, με βασικό στόχο να κάνει ευρύτερα γνωστό στο κοινό, τον χώρο του φωτισμού. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ φωτισμού στον κόσμο, το οποίο αναμένεται να φιλοξενήσει περισσότερους από 100.000 επισκέτες. Για μια ακόμη χρονιά, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, καλλιτέχνες και τμήματα πανεπιστημίων θα παρουσιάσουν 100 φαντασμαγορικές προτάσεις φωτισμού. Οι εκθέτες του φεστιβαλ θα δοκιμάσουν την αποδοτικότητα των προϊόντων τους στους τομείς φωτισμού κτιρίων, εγκατάστασης φωτισμού και ήχου, σε πλατείες, λιμάνια, πάρκα και μουσεία. Παράλληλα σχεδιαστές και καλλιτέχνες εξειδικευμένοι στον φωτισμό θα προλογίσουν όλες τις εξελίξεις του κλάδου. Το θέμα της έκθεσης για την φετινή χρονιά θα επικεντρωθεί γύρω από τον γενικό τίτλο «Φως και Μουσική».

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.