Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Ενημέρωση / Εκθέσεις
 
Interlight Moscow, 8-11 Noεμβρίου 2011  
Δημοσίευση: 27 Οκτωβρίου 2011
 

Διεθνής Κλαδική Έκθεση για Τεχνολογία Φωτισμού, Διακοσμητικό και Αρχιτεκτονικό Φωτισμό, Αυτοματισμούς Κτιρίων και Εξυπνα Κτίρια.

Η διεθνής εμπορική έκθεση για την  Τεχνολογία Φωτισμού & Αυτοματισμούς Κτιρίων Ιnterlight Moscow, θα λάβει και πάλι χώρα στις 8-11 Νοεμβρίου 2011 στην Μόσχα.

Φωτισμός σε όλες τις εκφάνσεις του, ηλεκτρολογικό υλικό, ηλεκτρονικά συστήματα, αυτοματισμοί κτιρίων, σε συνδυασμό με αρχιτεκτονικά συστήματα, θα αποτελέσουν τον πυρήνα της Ιnterlight Moscow 2011, όπου και θα παρουσιαστεί πληθώρα προϊόντων, προτάσεων και λύσεων που αφορούν όλο το φάσμα του κλάδου. Συγκεκριμένα, παρουσιάζονται οι «τεχνολογίες ασφαλείας» και «τεχνολογίες δικτύου», ο κλάδος ηλεκτρολογικού υλικού, καινοτόμα προϊόντα αυτοματισμού με δυνατότητες κοινής πορείας με τη συμβατική διαδικασία μείωσης του ενεργειακού κόστους των κτιρίων, καθώς και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Οι τομείς διακοσμητικού και αρχιτεκτονικού φωτισμού αποτελούν το μεγαλύτερο κομμάτι της έκθεσης. Η εκτεταμένη προσφορά προϊόντων της Ιnterlight Moscow αποτελεί κορυφαίο σημείο συνάντησης για αρχιτέκτονες, διακοσμητές εσωτερικών χώρων, μηχανικούς, σχεδιαστές καθώς και ηλεκτρολόγους και εισαγωγείς.

Η διοργάνωση της Ιnterlight Moscow το 2010 κατέγραψε  αύξηση ρεκόρ 31,7% των επισκεπτών. Συνολικά, περίπου 340 εκθέτες  από 25 χώρες, παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε 27.000 εμπορικούς επισκέπτες από την αγορά της Ρωσίας και των γειτονικών χωρών.

Ιδιαίτερη αύξηση σημειώθηκε στις ελληνικές συμμετοχές στην έκθεση, αποδεικνύοντας έτσι ότι η εξωστρέφεια είναι ένα ποιοτικό αντανακλαστικό σε καιρούς κρίσης. Η ελληνική κοινότητα φωτισμού είχε πάντα λόγο να δίνει δυνατό παρών στις μεγάλες κλαδικές εκθέσεις . Τώρα που η εξωστρέφεια είναι ζωτικής σημασίας αυτό άπλα εκδηλώνεται, κόντρα μάλιστα στην έλλειψη μιας κρατικής πολιτικής βοηθητικής των εξαγωγών και την ακαμψία ενός συστήματος που το μόνο που μας θυμίζει διαρκώς και σε όλα τα επίπεδα είναι ότι είμαστε πάντα μόνοι μας. Η αναζήτηση διεξόδων από την ελληνική αγορά στο εξωτερικό θα εκδηλωθεί ακόμα πιο δυναμικά στην μεγάλη κλαδική έκθεση Light+Building που θα λάβει χώρα στη Φρανκφούρτη 15-20 Απριλίου 2012. Οι πληροφορίες λένε ότι η ζήτηση από εκθέτες Έλληνες εκεί, έχει ήδη σπάσει ρεκόρ.

Οι ελληνικές συμετοχές στην έκθεση Interlight Moscow είναι οι εξής:

Bright Special Lighting SA   Forum, F.2
Fotodiastasi   Hall 7.6, 7 D 6
JCH Light Ltd   Hall 3, 3 A 3
Karanikolas A & SIA EE   Hall 8.1, 8 A 9
Malapetsas   Hall 7.4, 7 B 9
Olympia Electronics   Hall 8.1, 8 A 10
Technomat   Hall 3, 3 E 3
Zefkilis Bros & Co   Hall 7.3, 7 A 5

Οι επισκέπτες της έκθεσης προέρχονται σε ποσοστό 36,7% από τον χώρο του χονδρεμπορίου, 29,1% είναι retailers, 12,8% έρχονται από τον χώρο της βιοτεχνίας φωτισμού, 10,8% είναι αρχιτέκτονες και διακοσμητές, 10% σχεδιαστές και designers, 7,4% ενδιαφέρονται για φωτισμό LED, 7% είναι μελετητές φωτισμού, 6,9% ενδιαφέρονται για ηλεκτρολογικό υλικό και αυτοματισμούς κτιρίων, 6,8% για εσωτερική διακόσμηση.

Τα προϊόντα που θα εκτεθούν στην Ιnterlight Moscow 2011 είναι:

• Διακοσμητικός Φωτισμός
• Αρχιτεκτονικός φωτισμός
• Φωτισμός δρόμων και δημόσιων χώρων και εξωτερικών χώρων
• Τεχνικός φωτισμός και  όλη η γκάμα λαμπτήρων
• Ηλεκτρολογικό υλικό και αυτοματισμοί κτιρίων
LED

Το flashlight.gr πιστό πάντα στα ραντεβού των μεγάλων events, θα βρεθεί εκεί για να μεταφέρει τον παλμό της έκθεσης και να ενημερώσει για τις τεχνολογικές εξελίξεις που παρουσιάστηκαν.

www.interlight-moscow.com

Επιμέλεια άρθρου: Ψυλλιάς Μιλτιάδης (miltiades@flashlight.gr)

 

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.