Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Ενημέρωση / Εκθέσεις
 
Hong Kong International Lighting Fair (Autumn Edition)  
Δημοσίευση: 11 Οκτωβρίου 2011
 


Πάνω από 2.050 εκθέτες αναμένεται να φωτίσουν το μέλλον.

Η 13η έκθεση Hong Kong International Lighting Fair (Autumn Edition) θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο του Χονγκ Κονγκ (Hong Kong Convention and Exhibition Centre) από 27 - 30 Οκτ. 2011. Ως η μεγαλύτερη εκδήλωση φωτισμού το φθινόπωρο, η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 2.050 εκθέτες από όλο τον κόσμο.

Η τάση της βιομηχανίας τα τελευταία χρόνια κινείται προς την κατεύθυνση της εξοικονόμησης της ενέργειας. Συνεπώς, η έκθεση για άλλη μια φορά δίνει έμφαση στο LED και την πράσινη ζώνη φωτισμού, η οποία από μόνη της αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω από 760 εκθέτες που θα παρουσιάσουν τις τελευταίες καινοτομίες στην κατηγορία.

Το Hall of Aurora πάντα στο προσκήνιο, επιδεικνύοντας πάνω από 300 εμπορικά σήματα πρώτης γραμμής από 27 χώρες και περιοχές. Γνωστά ονόματα όπως ASFOUR, Bridge Lux, BJB, Citizen, CREE, EGLO, Everlight, Fulham, Fumagalli, MEGAMAN, Midea, Neo-Neon, OPTILED, Osram, Philips, RICOH, Seoul Semiconductor και Viri Bright, έχουν ήδη οριστικοποιήσει την συμμετοχή τους.

Η επιχειρηματική δυναμική της έκθεσης είναι επίσης ισχυρή μεγιστοποιώντας τις ευκαιρίες για όλους τους επιχειρηματίες, με τη δημιουργία ειδικών ζωνών στην έκθεση, όπως Επαγγελματικός Φωτισμός, Hall of Aurora, Οικιακός φωτισμός, LED Lighting & Green lighting, Φωτισμός Εξωτερικών Χώρων, τμήμα Εξαρτημάτων και Parts Φωτιστικών, καθώς και Σχεδιασμός Φωτισμού & Τεχνολογίες.

Καθώς η αγορά συνεχίζει να βλέπει τον φωτισμό μέσα από την αισθητική και τη μόδα, η ανάγκη για κάλο design μεγαλώνει στη βιομηχανία. Στην κατεύθυνση της ενίσχυσης του ταλέντου στο lighting design, η έκθεση παρουσιάζει τον 5ο Διαγωνισμό Lighting Design, τόσο με ανοικτή ομάδα όσο και με ομάδα σπουδαστών. Οι νικήτριες συμμετοχές και στις δύο ομάδες θα παρουσιάζονται στο χώρο της έκθεσης καθ’ όλη τη διάρκεια της.

Μια έκθεση με πάνω από 2.050 εκθέτες δεν φροντίζει απλά για την εύρεση προϊόντων, αλλά παρέχει ευκαιρίες για τους παράγοντες του κλάδου να μοιράζονται τις ιδέες τους. Οργανώνονται σεμινάρια με θέμα τις διάφορες πτυχές του φωτισμού LED, όπως η εφαρμογή του στην ανάπτυξη φυτών, η τυποποίηση και η πιστοποίηση. Εκτός από τα σεμινάρια, οργανώνονται επίσης δεξιώσεις με σκοπό την δικτύωση μεταξύ αγοραστών και εκθετών για την περαιτέρω ανάπτυξη επιχειρηματικών επαφών.

Ταυτόχρονα με την Hong Kong International Lighting Fair λαμβάνουν χώρα εκθέσεις όπως η ‘Sports Source Asia’ στο AsiaWorld-Expo (27-29 Οκτωβρίου), η ‘κατασκευή υλικών διακόσμησης και είδη κιγκαλερίας’ (27-29 Οκτωβρίου), και η Eco Expo Asia (26-29 Οκτωβρίου). Αυτή η σύμπτωση προσελκύει περισσότερο κόσμο στο Χονγκ Κονγκ και είναι μια μεγάλη ευκαιρία τόσο για τους αγοραστές όσο για τους εκθέτες να αναζητήσουν νέες δυνατότητες εκτός των κανονικών πεδίων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους.

Το flashlight.gr θα βρίσκεται εκεί για ακόμα μια χρονιά προκειμένου να καταγράψει και να σας μεταφέρει όλα τα highlights της έκθεσης.

Κείμενο: Μιλτιάδης Ψυλλιάς

 

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.