Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Ενημέρωση / Εκθέσεις
 
Arch show 2010, ΛΟΝΔΙΝΟ  
Δημοσίευση: 10 Φεβρουαρίου 2010
 

Στη μητρόπολη της Ευρώπης πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο η έκθεση αρχιτεκτονικού φωτισμού Arch show.

Σαφώς μικρότερη και με λιγότερες συμμετοχές από τις προηγούμενες χρονιές, προφανώς λόγω της οικονομικής κρίσης που διανύει ο πλανήτης τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, η arch show είχε να δώσει στοιχεία στα κοινά που απευθύνεται, ιδίως σε όσους επέλεξαν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της.

Ο κ. Αμπελάς εκπρόσωπος της ΓΕΤΗΛ Α.Ε. στο Ν. Ζακύνθου μας δήλωσε για τα σεμινάρια:

«Πολύ σημαντική και ενδιαφέρουσα εμπειρία αποτέλεσε η συμμετοχή μας στο διεθνές συνέδριο σχεδιαστών φωτισμού που διοργάνωσε η IALD στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης φωτισμού The Arc Show.

Είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε με λεπτομέρεια, την παρουσίαση σημαντικών έργων διάσημων σχεδιαστών φωτισμού όπως του Kaoru Mende, του Charles Stone, του Peter Freeman και άλλων. Παράλληλα υπήρξε η δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων και ιδεών πάνω σε τεχνικά και αισθητικά προβλήματα που σχετίζονται με τον φωτισμό. Τα θέματα που αναπτύχτηκαν κάλυψαν κυρίως έργα που σχετίζονται με το φωτιστικό σχεδιασμό αστικών τοπίων, τον αρχιτεκτονικό φωτισμό, καθώς και το τον εξωτερικό και εσωτερικό φωτισμό θέρετρων και ξενοδοχείων.

Η ολοκλήρωση των σεμιναρίων μας επεφύλαξε μια πολύ σημαντική συζήτηση με συμμετέχοντες τις κορυφαίες εταιρείες στην έρευνα και ανάπτυξη της τεχνολογίας των LED. Εκπρόσωποι της Philips, της Osram, και της GE παρουσίασαν τα σχέδια τους για το μέλλον, ανέλυσαν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των νέων τεχνολογιών, και συζήτησαν με το κοινό τις ανησυχίες τους αλλά και τις δυνατότητες που παρουσιάζουν αυτές οι νέες τεχνολογίες στο τομέα της βιομηχανίας του φωτισμού.»

Στο event συμμετείχαν εταιρίες που εστίασαν σε design φωτιστικά τα οποία αποτελούν και διακοσμητικά στοιχεία ενός χώρου, εταιρίες με εξαρτήματα φωτισμού τα οποία θα αποτελέσουν «παιχνίδια» των σχεδιαστών στις μελλοντικές δημιουργίες τους και τέλος εταιρίες με συστήματα ελέγχου.

Εκτός από τις εμπορικές επιχειρήσεις, περίπτερα είχαν πολλά περιοδικά που αναφέρονται στον κλάδο, όπως το Mondo Arc, καθώς και οργανισμοί όπως η IALD, ο LA και το ILE.

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.