Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Ενημέρωση / Εκθέσεις
 
5η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - PHOTOVOLTAIC 2010  
Δημοσίευση: 16 Μαρτίου 2010
 

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
21-24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανία

• Είναι η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση για τις ΑΠΕ στην Ελλάδα
• Καθιερώθηκε στη χώρα μας ως η Διεθνής συνάντηση των ειδικών για τις ΑΠΕ
• Προσφέρει μεγάλη και δυναμική προβολή των εκθετών
• Είναι ο τόπος συνάντησης για επιτυχημένες επαγγελματικές συμφωνίες για εκθέτες και επισκέπτες
• Το 2009 συμμετείχαν 170 εκθέτες, με 60 διεθνείς συμμετοχές και την επισκέφθηκαν 17.000 επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η διοργάνωση της έκθεσης του 2010 προχωρεί δυναμικά και, επτά μήνες πριν, συμμετέχουν ήδη 90 εταιρείες από την Ελλάδα και εννέα άλλες χώρες. Με δεδομένη την Κυβερνητική πρόθεση για την ανάπτυξη της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ και το μεγάλο ενδιαφέρον της αγοράς για επενδύσεις, η 5η Διεθνής Έκθεση ΕΝΕΡΓΕΙΑ – PHOTOVOLTAIC ΄10 θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της αγοράς και αναμένεται ότι θα είναι ακόμη μεγαλύτερη και πιο δυναμική.

Θα παρουσιάσει στους επισκέπτες της όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες των Φωτοβολταϊκών Συστημάτων και των Α.Π.Ε. , τα οικονομικά, τεχνολογικά και περιβαλλοντικά οφέλη τους, προσφέροντας ολοκληρωμένες εφαρμογές, λύσεις και επενδυτικές προτάσεις για μικρά και μεγάλα έργα.

Το 5ο Διεθνές Συνέδριο ENERTECH ΄10 θα πλαισιώσει και πάλι την έκθεση και θα είναι, όπως κάθε χρόνο, υψηλού επιπέδου και μεγάλου επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Παράλληλα με την Έκθεση ο Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών (ΣΕΦ) , στο πλαίσιο δράσεων PV LEGAL του ευρύτερου προγράμματος “Ευφυής Ενέργεια για την Ευρώπη”., θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα PV LEGAL- NATIONAL INDUSTRY FORUM.

Επίσης πριν την έκθεση θα πραγματοποιηθούν τον Μάϊο και τον Σεπτέμβριο ειδικές εκδηλώσεις με τον τίτλο «ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» σε διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας.

Διαρκής ενημέρωση για την πορεία της Έκθεσης, παρέχεται στους ενδιαφερόμενους από την ιστοσελίδα της διοργανώτριας εταιρίας www.leaderexpo.gr

 


Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.