Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Ενημέρωση / Εκθέσεις
 
Έκθεση Light+Building 2008  
Δημοσίευση: 09 Μαρτίου 2008
 

Η διεθνής έκθεση για την αρχιτεκτονική και την τεχνολογία, η «Light + Building» επιστρέφει και το 2008 στο Εκθεσιακό Κέντρο της Φρανκφούρτης (Frankfurt am Main) από τις 6 έως τις 11 Απριλίου.

Η έκθεση θα φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα από το χώρο του φωτισμού, της ηλεκτρολογικής μηχανολογίας, και τους κλάδους των οικιακών αυτοματισμών και κατασκευών.

Παραπάνω από 2.100 εκθέτες, συμπεριλαμβανομένων όλων των κορυφαίων τοπικών και διεθνών εκπροσώπων της αγοράς, θα επιδείξουν στους επισκέπτες καινοτομίες και πολυάριθμα συστήματα ενεργειακής εξοικονόμησης για όλους τους κλάδους.

Η έκθεση έχει δομηθεί σε διακριτές ενότητες προϊοντικών γκρουπ, ώστε να διευκολύνει τη ροή των επισκεπτών στις περισσότερες από 18 εκθεσιακές αίθουσες. Μάλιστα, θα υπάρχουν τρεις βασικοί τομείς, ο τομέας του φωτισμού, της ηλεκτρολογικής μηχανολογίας και τέλος ο τομέας οικιακών αυτοματισμών και κατασκευών, οι οποίοι θα δίνουν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να αποκτούν μία πολύ καλή εικόνα για καθέναν από αυτούς.

Στη μεγαλύτερη έκθεση της αγοράς του φωτισμού, περίπου 1500 εταιρίες θα παρουσιάσουν ότι πιο προηγμένο από τις τεχνολογίες φωτισμού, πχ. τεχνικές φωτισμού (technical luminaries) και λάμπες κάθε είδους και για κάθε εφαρμογή, καθώς και διακοσμητικό φωτισμό σε ένα ευρύ φάσμα για τις ανάγκες τόσο του ιδιωτικού, όσο και του εμπορικού/επαγγελματικού κλάδου.

Επιπλέον, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μία μεγάλη ποικιλία από εξαρτήματα και αξεσουάρ φωτισμού. Αξίζει ακόμα να αναφέρουμε ότι η έκθεση «Light+Building 2008» ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για προϊόντα LED, παρουσιάζοντας μία πραγματικά τεράστια ποικιλία τους σχεδόν σε κάθε εκθεσιακό stand.

Για όσους ενδιαφέρονται για εξωτερικό φωτισμό, η «Light+Building 2008» αποτελεί αναμφισβήτητα έναν εξαιρετικό προορισμό, καθώς θα περιλαμβάνει ένα εξειδικευμένο τομέα «Urban Lighting», όπου στο επίκεντρο θα βρίσκεται ο εξωτερικός φωτισμός για δημόσιους χώρους. Εκεί, μπορεί κανείς να συναντήσει ονόματα όπως: Ewo, Hess Lichttechnik, Santa & Cole Neoseries, Schréder και Simes. Μάλιστα, προτάσεις εξωτερικού φωτισμού μπορεί κανείς να δει σε απόλυτες ρεαλιστικές συνθήκες στη λεγόμενη «Agora», τον εξωτερικό εκθεσιακό χώρο.

Σε πολλά διαφορετικά στιλ διακοσμητικών φωτιστικών, για εμπορικές και ιδιωτικές χρήσεις, μοντέρνα, κλασικά μοντέρνα και παραδοσιακά κλασικά, θα εκτεθούν οι επισκέπτες της «Light+Building 2008», στις επίσης εξειδικευμένες αίθουσες που υπάρχουν στις αίθουσες 5.1 και 6.1. Εκθέτες που μπορείτε να βρείτε περιλαμβάνουν ονόματα όπως: Antonio Almerich, Hans Kögl, Iris Cristal, Joachim Holländer, Kurt Faustig and Menzel Werkstätten (κλασικός διακοσμητικός φωτισμός) και τους Bankamp, B+M Leuchten, Grossmann, Holtkötter και Simon&Schelle (μοντέρνος διακοσμητικός φωτισμός).

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η σημαντικότητα του design, όχι μόνο για τις ανάγκες του διακοσμητικού φωτισμού, αλλά και για τον τεχνικό φωτισμό είναι εμφανής στην αίθουσα 1.2, όπου παρουσιάζονται για πρώτη φορά προϊόντα «Technical Design Oriented Luminaires», από φημισμένες εταιρίες όπως: Axel Meise Licht, B Lux, Ingo Maurer, Nimbus, Oligo, Prandina, Serien, Steng Licht, Terzani, Tobias Grau και Vanlux (SIDI Group).

Μοντέρνα σχέδια ειδικά για τον εμπορικό τομέα, μπορεί να δει κανείς και στην αίθουσα 1.1, με την παρουσία εκθετών όπως: Brand van Egmond, DARK, Escale, Firme di Vetro, Quasar και Swarovski.

Trend Forum: μία ζωντανή παρουσίαση των τελευταίων trends στο χώρο του φωτισμού και της οικιακής διακόσμησης

Ένα επιπλέον κίνητρο για να επισκεφθείτε την έκθεση «Light+Building 2008» είναι το Trend Forum, το οποίο παρουσιάζεται από την παγκοσμίως γνωστή ομάδα των σχεδιαστών Stilbüro bora.herke in Frankfurt am Main. Στο χώρο των φουαγέ των αιθουσών 5.1 και 6.1, μπορείτε να δείτε τις τελευταίες τάσεις σε 4 εκπληκτικά «σενάρια» σπιτιών!

Επιπλέον φέτος, έχουν προστεθεί στα δρώμενα της Lighting+Building και θεματικές ημέρες με περαιτέρω θέματα και ενημερωτικές εκδηλώσεις.

Αναφέρουμε ενδεικτικά μερικά από αυτά:

 Εκδήλωση Luminale
Η εκδήλωση που «μεταφέρει» το θέμα του φωτισμού και της αρχιτεκτονικής από την έκθεση Light+Building στην πόλη ... [ Luminale
Luminale transports the subject of lighting and architecture from Light+Building into the city ... [more]]

 Εκδήλωση Outdoor Lighting Boulevard
Μία αστική δεντροστοιχία στον εξωτερικό χώρο «Agora» της έκθεσης [more]

 Διαγωνισμός «Lights of the Future»
Διαγωνισμός ευρωπαϊκού design από το Messe Frankfurt για φωτιστικά και συστήματα φωτισμού ενεργειακής εξοικονόμησης για οικισμούς και εμπορικούς κλάδους, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή επιτροπή «European Commission DG JRC» ... [more]

 Διαγωνισμός 'Progetti di Luce 2008'Καινοτομικά υλικά και τεχνολογίες φωτισμού
Ο διαγωνισμός Progetti di Luce 2008 είναι ένας διαγωνισμός για τον κόσμο του φωτισμού. Το μότο του είναι: 'Innovative materials and lighting technologies' ... [more]

Στοιχεία Επικοινωνίας για την Lighting + Building Exhibition 2008:

Susanne Eschbach
Τηλέφωνο: +0049 69 75 75-6144
Fax +49 69 75 75-6758
Email: Susanne.Eschbach@messefrankfurt.com
www.messefrankfurt.com
www.light-building.messefrankfurt.com

 

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.