Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
Naxos island Greece
 
 
Ενημέρωση / Εκθέσεις
 
ΕΝΕΡΓΕΙΑ 2007  
Δημοσίευση: 22 Ιουνίου 2007
 

Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας ήρθαν στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια σαν μια προσπάθεια για λιγότερη ενεργειακή εξάρτηση από το πετρέλαιο αλλά και σαν επιτακτική ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος.

Οι επιχειρήσεις, που διαθέτουν σήμερα μια ευρεία γκάμα ώριμων τεχνολογιών για την εκμετάλλευση της ηλιακής, της αιολικής ενέργειας, της υδροενέργειας, της γεωθερμίας και της βιομάζας, αποτέλεσαν το κίνητρο της LEADEREXPO για τη διοργάνωση της 2ης Διεθνούς έκθεσης «ΕΝΕΡΓΕΙΑ – Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Διαχείριση και Εξοικονόμηση ενέργειας».

Το ενεργειακό είναι σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα παγκοσμίως με τεράστιες προεκτάσεις στην οικονομία και το περιβάλλον. Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας ήρθαν στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια σε μια προσπάθεια για λιγότερη ενεργειακή εξάρτηση από το πετρέλαιο αλλά και σαν επιτακτική ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος.

Η 1η έκθεση που πραγματοποιήθηκε από 23 – 26 Νοεμβρίου και την οποία επισκέφθηκαν περισσότεροι από 12.000 επισκέπτες από όλες τις επαγγελματικές και παραγωγικές τάξεις, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, χαρακτηρίστηκε σαν έκθεση- θεσμός και εξαιρετικό όχημα προβολής και χώρος πετυχημένων επαγγελματικών συνεργασιών.

Το 2007, από 18 έως και 21 Οκτωβρίου, οι δυναμικότερες επιχειρήσεις, φορείς και επαγγελματίες του ενεργειακού κλάδου, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, δηλώνουν, για δεύτερη συνεχή χρονιά, την εκθεσιακή τους παρουσία στην 2η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΕΝΕΡΓΕΙΑ 2007», προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική ευκαιρία για την παρουσίαση σύγχρονων και οικονομικών ενεργειακών λύσεων και εφαρμογών με έμφαση στο τρίπτυχο Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας- Διαχείριση Ενέργειας- Εξοικονόμηση Ενέργειας.

 

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by GREED PROMO.