Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Ενημέρωση / Εκδηλώσεις
 
Lights in Alingsas 2010  
Δημοσίευση: 21 Ιουλίου 2010
 

Η πόλη Alingsas της Σουηδίας υποδέχεται φοιτητές και επαγγελματίες του κλάδου.
24 Σεπτ. - 31 Οκτ.

Η ετήσια εκδήλωση Lights in Alingsas θα διεξαχθεί φέτος από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Νοεμβρίου. Κάθε χρόνο, εξέχοντες σχεδιαστές φωτισμού, εταιρίες και φοιτητές συγκεντρώνονται στην πόλη Alingsas, καθιερώνοντας την εκδήλωση ως την μεγαλύτερη έκθεση φωτισμού σε δημόσιους χώρους στην Βόρεια Ευρώπη.

Τις σκοτεινές νύχτες του βορρά, οι εξωτερικοί δημόσιοι χώροι της πόλης μεταμορφώνονται σε εντυπωσιακά φωτιστικά project. Ψυχρές και απρόσωπες προσόψεις κτιρίων αποκτούν χρώμα και χαρακτήρα ενώ δάση και λίμνες παρουσιάζονται με μια νέα, απρόσμενη προοπτική. Οι παρεμβάσεις αυτές στο χώρο μέσω του φωτισμού, αποτελούν παράδειγμα καλού αστικού σχεδιασμού και βάση για δημιουργικές και πρωτοποριακές εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης.

Ακολουθώντας μια προκαθορισμένη διαδρομή στην πόλη, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια σειρά παρεμβάσεων άριστης ποιότητας αρχιτεκτονικού φωτισμού.

Εκτός από τις εγκαταστάσεις, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης Lights in Alingas, θα διοργανώνονται εκπαιδευτικά εργαστήρια φωτισμού κήπων και εσωτερικών χώρων, σεμινάρια και συνέδρια, εκθέσεις, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις με θέμα πάντα τον φωτισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα : http://www.lightsinalingsås.se/en

 

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.