Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Ενημέρωση / Εκδηλώσεις
 
Lighting for Tomorrow  
Δημοσίευση: 25 Νοεμβρίου 2009
 

Κριτήρια και αποτελέσματα του διαγωνισμού

To Lighting for Tomorrow είναι ένας διαγωνισμός στην Αμερική, που ξεκίνησε το 2004 με κύριο στόχο το να προβάλλει δημιουργίες σχεδιαστών που θα αποτελέσουν το μέλλον στον αστικό - οικιακό φωτισμό. Ο διαγωνισμός του 2009 εστίασε για πρώτη φορά στα προϊόντα dimmable με λαμπτήρες φθορισμού.

Ο διαγωνισμός Lighting for Tomorrow έχει ως σκοπό να ενθαρύνει τους σχεδιαστές φωτιστικών σωμάτων σε δημιουργίες που θα είναι φιλικές προς το περιβάλλον και φυσικά θα μπορούν να απορροφηθούν από την αγορά.

Το 2009 υπήρξαν μόνο δύο κατηγορίες στον διαγωνισμό: Η πρώτη κατηγορία αφορά dimmable κατασκευές με λαμπτήρες φθορισμού και η δεύτερη κατηγορία (που υπήρχε και στους τρεις προηγούμενους διαγωνισμούς) κατασκευές με λαμπτήρες SSL (LEDs).

Σημειωτεόν ότι η πιστοποίηση της ENERGY STAR® (οργανισμός πιστοποίησης στην Αμερική σε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον) ήταν απαραίτητη για όλους τους νικητές στη κατηγορία λαμπτήρων φθορισμού. Οι διαγωνιζόμενοι στην κατηγορία των LED από την άλλη έπρεπε να παρουσιάσουν στις κατασκευές τους καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες που δεν είχαν μέχρι τώρα παρουσιαστεί στη συγκεκριμένη τεχνολογία.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό αξιολογήθηκαν με βάση το design των κατασκευών τους, την οικονομική αξία τους, την εμπορευσιμότητα, την καινοτομία και την λειτουργικότητα τους.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλους τους νικητές και τα έργα τους στο κάτωθι link.

 

Link :

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.