Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Ενημέρωση / Εκδηλώσεις
 
Green Design Festival 2010  
Δημοσίευση: 10 Σεπτεμβρίου 2010
 

23/9 - 10/10/2010 με τη συνεργασία 150 σχεδιαστών από όλους τους κλάδους του design (αρχιτεκτόνων, επιμελητών και εθελοντών).

Το Green Design Festival δυο χρόνια μετά την πρώτη επιτυχημένη παρουσία του στην Αθήνα, επιστρέφει από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 10 Οκτωβρίου, αυτή τη φορά με τη συνεργασία περισσοτέρων από 150 σχεδιαστών.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη, υπαίθρια, ανοικτή για το κοινό δράση, υπό την αιγίδα του ΔHMOY AΘΗΝΑΙΩΝ και του ΥΠΕΚΑ, που πραγματοποιείται με τη χορηγία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Σκοπός του Green Design Festival, είναι να μιλήσει για ένα σύγχρονο τρόπο ζωής φιλικότερο προς το περιβάλλον μέσα από το design και τις εφαρμογές του, δημιουργώντας παράλληλα περιβαλλοντική συνείδηση μέσα από τη θεματολογία και τις προτάσεις του.

Κέντρο των δράσεων θα είναι και πάλι η Πλατεία Συντάγματος, υπό την σκέπη του ιδιότυπου EcoMuseum, μιας - φιλικής προς το περιβάλλον - ανακυκλώσιμης κατασκευής, όπου θα φιλοξενούνται εκθέσεις, δράσεις, εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα.

Η μελέτη και υλοποίηση του φωτισμού του Ecomuseum, πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία αρχιτεκτονικού φωτισμού diathlasis, η οποία και θα παρουσιάσει ένα βιώσιμο σύστημα φωτισμού για τις σύγχρονες πόλεις.

Ανοίγοντας τον διάλογο για τον οδικό φωτισμό και την φωτορύπανση, θα παρουσιαστεί ένα νέο πρωτοποριακό σύστημα για δημοτικό φωτισμό με LEDs, το οποίο μπορεί να επιφέρει σημαντική συγκράτηση ενεργειακού κόστους με εξοικονόμηση μέχρι και 65%, έχοντας πολύ μικρότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για το event, μπορείτε να αντλήσετε μέσω του σχετικού ενημερωτικού πατώντας ΕΔΩ.

Διοργάνωση: Bainlab

 

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.