Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Ενημέρωση / Εκδηλώσεις
 
Future Lighting Europe 2011 Conference  
Δημοσίευση: 17 Φεβρουαρίου 2011
 

Ένα συνέδριο για τις εξελίξεις στις νέες τεχνολογίες και το σχεδιασμό φωτισμού, θα πραγματοποιηθεί στο Άμστερνταμ στις 5 & 6 Απριλίου του 2011.

To Future Lighting Europe 2011 διοργανώνεται από την Construction IQ με στόχο το να ενημερώσει μελετητές, σχεδιαστές και όσους εμπλέκονται με το χώρο του φωτισμού για τις τεχνολογικές εξελίξεις στα LEDs, στα OLEDs, στους λαμπτήρες φθορισμού, καθώς επίσης και για τις τάσεις στον σχεδιασμό φωτισμού προσόψεων, δρόμων, γραφείων, αξιοθέατων και πολλών άλλων τομέων.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι καλύτεροι ομιλητές διάφορων μελετιτικών γραφείων και εταιριών φωτισμού, όπως Philips Lighting, WSP Lighting Design, Atkins Global και Arup Amsterdam, παρέχοντας σημαντικές πληροφορίες από πρώτο χέρι για τις νέες τεχνολογίες και το σχεδιασμό φωτισμού.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται από την ΕΕ για την αποτροπή της κλιματικής αλλαγής με την σταδιακή κατάργηση των λαμπτήρων πυρακτώσεως έως το 2012, το Future Lighting Europe 2011 θέτει ως στόχο την υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών, για πιο βιώσιμες προσεγγίσεις ως προς το σχεδιασμό φωτισμού.

Πληροφορίες θα βρείτε στο site: www.futurelightingevent.com

 

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.