Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Ενημέρωση / Εκδηλώσεις
 
City Planners Forum  
Δημοσίευση: 23 Ιουλίου 2009
 

Ημερήσιο φόρουμ αφιερωμένο στο σχεδιασμό φωτισμού αστικού τοπίου.

Ο κλάδος του φωτισμού παρουσιάζει ενδιαφέρουσες εξελίξεις αλλαγές την τρέχουσα περίοδο. Οι δημόσιοι οργανισμοί αρχίζουν να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την τεχνολογία των LED.

Η απαίτηση πλέον για την εξοικονόμηση ενέργειας στο δημόσιο τομέα αποτελεί το κίνητρο για την αντικατάσταση των παλαιών φωτιστικών σωμάτων για οδικό φωτισμό με νέας τεχνολογίας συστήματα LED.

Η μελέτη φωτισμού των πόλεων μπορεί να περιγραφεί ως δυναμική μελλοντική αγορά που θα αποτελέσει ώθηση για νέες επενδύσεις.

Για αυτόν τον λόγο, στις 28 Οκτωβρίου 2009 και πριν από το τριήμερο συνέδριο φωτισμού, PLDC στο Βερολίνο, η ομάδα PLDC θα οργανώσει ένα ημερήσιο φόρουμ το οποίο θα αφιερωθεί στους παράγοντες και αρμόδιους για το σχεδιασμό φωτισμού αστικού τοπίου σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης.

Το φόρουμ θα περιλαμβάνει διαλέξεις σχετικά με τις αστικές στρατηγικές φωτισμού, τι είναι και ποια οφέλη ενσωματώνουν σε επίπεδο εξοικονόμησης και κοινωνικών παροχών, καθώς και ζητήματα όπως τι είναι ενεργειακός αποδοτικός φωτισμός, ποιες είναι βιώσιμες τεχνολογίες και ποιες προοπτικές προσφέρουν τα LEDS.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις γνώσεις τους σε όλα θέματα σχετικά με το σχεδιασμό φωτισμού για το αστικό περιβάλλον. Το φόρουμ θα γίνει στα αγγλικά.

Πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε μέσω του site του PLDC στο κάτωθι link.

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.