Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Ενημέρωση / Εκδηλώσεις
 
CIE CONFERENCE 2010  
Δημοσίευση: 10 Σεπτεμβρίου 2009
 

O CIE ιδρύθηκε το 1913, είναι ο παλαιότερος διεθνής οργανισμός φωτισμού και εξετάζει όλες τις διαφορετικές πτυχές του κλάδου.

Κύριο στόχο του, αποτελεί η ανάπτυξη προτύπων ενεργειακά αποδοτικών τεχνολογιών φωτισμού, χωρίς να θυσιάζει εις το όνομα της εξοικονόμησης την ασφάλεια, την προστασία και άλλες σημαντικές πτυχές που έχουν να κάνουν με την ποιότητα.

Αυτός ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί μέσω της ευφυούς χρήσης των νέων τεχνολογιών και μιας επιστημονικής κατανόησης των ποικίλων ανθρώπινων αναγκών για τους διαφορετικούς τύπους φωτισμών στους ανάλογους χώρους.

Στην πρόσκληση του συνεδρίου του CIE που θα πραγματοποιηθεί το 2010 (14-17 Μαρτίου) στη Βιέννη, ο πρόεδρος του οργανισμού Dr. Franz Hengstberger αναφέρει:

• Μια αποδοτικότερη χρήση του φωτός της ημέρας σε συνδυασμό με τη χρήση αποδοτικότερων λαμπτήρων, μας επιτρέπει σήμερα την εξοικονόμηση ενέργειας, χωρίς να θυσιάσουμε την ποιότητα του φωτισμού.

• Τα συμπεράσματα που προέρχονται από την ιατρική επιστήμη, αποκαλύπτουν ότι το φως διαδραματίζει σημαντικότατο ρόλο στη διατήρηση του βέλτιστου βιολογικού ρυθμού και των ορμονών σε καθημερινή βάση. Εντούτοις, η ανάρμοστη επιλογή λαμπτήρων και φωτιστικών σωμάτων, μπορούν πραγματικά να έχουν τις αρνητικές συνέπειες για την υγεία, την ασφάλεια και την απόδοση στην εργασία.

• Τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου, μας επιτρέπουν να προσαρμόσουμε τα επίπεδα του τεχνητού φωτισμού ανάλογα με τα επίπεδα του φωτός της ημέρας, ελαχιστοποιώντας έτσι την κατανάλωση ενέργειας στα κτήρια και τους δρόμους.

Ο καλός φωτισμός παρέχει ασφάλεια, προστασία και μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Πληροφορίες για τον οργανισμό και το συνέδριο μπορείτε να αντλήσετε στο site του μέσω του κάτωθι link.

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.