Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Ενημέρωση / Εκδηλώσεις
 
2010 EUROPEAN SIGN SUMMIT  
Δημοσίευση: 16 Ιουνίου 2010
 

Ημερίδα ενημέρωσης και παρουσίασης καινοτόμων λύσεων και προϊόντων σχεδιασμού στο χώρο του (sign industry)

Στις 23 Ιουνίου, περισσότεροι από 150 επαγγελματίες του κλάδου από όλη την Ευρώπη θα παρευρεθούν στο Μόναχο για να συμμετάσχουν στην ημερίδα που διοργανώνεται σε συνεργασία από τις ομοσπονδίες European Sign Federation (ESF) και Global Federation of Screen and Digital Printers (FESPA).

Η καινοτομία αποτελεί βασικό παράγοντα μελλοντικής ανάπτυξης κάθε επιχείρησης, κάτι που το επιβάλλει η παρούσα κατάσταση της παγκόσμιας αγοράς.

Η ημερίδα έχει οργανωθεί στο πλαίσιο μιας σειράς υψηλής ποιότητας, εξειδικευμένων συνεδριάσεων ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους (sign makers) πάνω σε επίκαιρα θέματα, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα να εμπνευστούν και να αναβαθμίσουν τις επιχειρήσεις τους με καινοτόμες λύσεις.

Μία σειρά από κορυφαίους ομιλητές του κλάδου, συμπεριλαμβανομένου και του Έλληνα Δρ.Σπύρου Κιτσινέλη (Επιστημονικός ερευνητής ανάπτυξης καινοτόμων και ενεργειακά αποδοτικών πηγών φωτός), θα αγγίξουν επίκαιρα θέματα ανάμεσα τους και το φωτισμό, τονίζοντας επιπτώσεις, προκλήσεις και αντιπαραθέσεις στο sign industry κατά την περίοδο ύφεσης που διανύουμε, ανοίγοντας έτσι τον διάλογο για τους τρόπους ανάκαμψης.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα : http://www.fespa.com/european-sign-summit/welcome.html

 

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.