Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Ενημέρωση / Εκδηλώσεις
 
Το flashlight.gr σας ανοίγει τις πόρτες του «Future Lighting Europe»  
Δημοσίευση: 11 Μαρτίου 2011
 

Εξασφαλίστε μία δωρεάν συμμετοχή στο συνέδριο, αξίας 1665€ και εκμεταλλευθείτε τους προνομιακούς εκπτωτικούς όρους συμμετοχής για τους φίλους του Flashlight.gr

Η συστηματική ενημέρωση για τις εξελίξεις στις νέες τεχνολογίες και το σχεδιασμό φωτισμού είναι μονόδρομος για τους επαγγελματίες στον κλάδο του φωτισμού. Γι’ αυτό και το flashlight.gr, σε συνεργασία με την Construction IQ, προσφέρει σε έναν από τους «φίλους» του πρώτου ελληνικού portal για το φωτισμό, την ευκαιρία να συμμετέχει στο συνέδριο Future Lighting Europe 2011” που θα πραγματοποιηθεί στο Amsterdamστις 5 & 6 Απριλίου 2011, καλύπτοντας το κόστος συμμετοχής, αξίας1665€!

To Future Lighting Europe 2011 διοργανώνεται από την Construction IQ με στόχο το να ενημερώσει μελετητές, σχεδιαστές και όσους εμπλέκονται με το χώρο του φωτισμού για τις τεχνολογικές εξελίξεις στα LEDs, στα OLEDs, στους λαμπτήρες φθορισμού, καθώς επίσης και για τις τάσεις στον σχεδιασμό φωτισμού προσόψεων κτιρίων, δρόμων, γραφείων, αξιοθέατων και πολλών άλλων τομέων.

Τρόποι συμμετοχής στην κλήρωση για το free-pass αξίας 1665

Οι αναγνώστες του www.flashlight.gr που είναι εγγεγραμμένοι στο ενημερωτικό newsletter του portal ή μέλη της σελίδας ή του group του flashlight.gr στο facebook και ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το συνέδριο Future Lighting Europe στο Amsterdam, αρκεί να στείλουνε έως την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011 ένα email στο Info@flashlight.gr με θέμα «Συμμετοχή στο Future Lighting Europe 2011».

Στο email πρέπει να περιλαμβάνονται τα στοιχεία του ενδιαφερόμενου (όνομα, επώνυμο, αριθμός ταυτότητας, ιδιότητα/εταιρία, κινητό τηλέφωνο, διεύθυνση). Με αυτόν τον τρόπο, συμμετέχει στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου από τον κ. Yun Shi (υπεύθυνο επικοινωνίας του συνεδρίου), η οποία θα αναδείξει τον τυχερό που θα λάβει ένα free-pass αξίας 1665€ για την παρακολούθηση του συνεδρίου.

Για πληροφορίες & διευκρινίσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@flashlight.gr ή στο τηλέφωνο 211 7508612.

Προνομιακή Έκπτωση 15% για τους φίλους του flashlight.gr

Ακόμα κι αν δεν είστε εσείς ο τυχερός που θα κερδίσει το fee-pass, μπορείτε να εκμεταλλευθείτε την προνομιακή έκπτωση 15% στο κόστος συμμετοχής του συνεδρίου, η οποία έχει εξασφαλιστεί για τους φίλους της σελίδας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@flashlight.gr ή στο τηλέφωνο 211 7508612 για να μάθετε λεπτομέρειες!

Γίνετε φίλοι της σελίδας του flashlight.gr στο Facebook
Μπείτε και εσείς στο group του flashlight.gr στο Facebook
Εγγραφείτε στο newsletter

 

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.