Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Ενημέρωση / Εκδηλώσεις
 
Έκθεση Αρχιτεκτονικά Θέματα...  
Δημοσίευση: 13 Σεπτεμβρίου 2007
 

«Αρχιτεκτονικά Θέματα, 40 χρόνια, Το έργο του Ορέστη Δουμάνη» από τις 19 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου 2007

Το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι, Παλιό Λιμάνι Χανίων), στο πλαίσιο του κύκλου Γεγονότα Αρχιτεκτονικής και σε συνεργασία με το Τμήμα Αρχιτεκτονικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής, οργανώνει την έκθεση «Αρχιτεκτονικά Θέματα, 40 χρόνια, Το έργο του Ορέστη Δουμάνη» από τις 19 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου 2007.

Η έκθεση αυτή παρουσιάστηκε ήδη τον Απρίλιο του 2007 στη Θεσσαλονίκη στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, με την ευκαιρία της αναγόρευσης του Ορέστη Δουμάνη σε Επίτιμο Διδάκτορα από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Α.Π.Θ. Τα Αρχιτεκτονικά Θέματα, καταξιωμένη έκφραση της αρχιτεκτονικής παραγωγής στην Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια, μαζί με τα Θέματα Χώρου+Τεχνών, αποτελούν προσωπικό έργο τού εκδότη τους Ορέστη Δουμάνη.

Στην έκθεση αυτή που έρχεται στα Χανιά –πρώτη πόλη που την υποδέχεται μετά τη Θεσσαλονίκη- παρουσιάζεται το σύνολο των τευχών που εκδόθηκαν από το 1967 και τα οποία συνθέτουν ένα μοναδικό αρχείο της σύγχρονης ελληνικής αρχιτεκτονικής της θεωρίας και της πρακτικής της.

Την έκθεση θα παρουσιάσουν στις 27 Σεπτεμβρίου 2007, οπότε θα γίνουν και τα επίσημα εγκαίνιά της, οι αρχιτέκτονες καθηγητές του Τμήματος Αρχιτεκτονικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. ο Πρόεδρος του Νίκος Καλογήρου και ο Τάσος Κωτσιόπουλος, καθώς και ο Ορέστης Δουμάνης, εκδότης των Αρχιτεκτονικών Θεμάτων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.