Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Ενημέρωση / Εκδηλώσεις
 
Χάρτινες Συναντήσεις  
Δημοσίευση: 06 Ιουλίου 2006
 

Έκθεση με έργα ελλήνων και γάλλων κομιστών από το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ), τη μηνιαία εφημερίδα «Πυξίδα της Πόλης», το περιοδικό «9» της Ελευθεροτυπίας και το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ), η μηνιαία εφημερίδα «Πυξίδα της Πόλης», το περιοδικό «9» της Ελευθεροτυπίας και το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών εγκαινιάζουν την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2006, στις 8:30 το βράδυ, την έκθεση με έργα ελλήνων και γάλλων κομιστών «Χάρτινες Συναντήσεις» στους χώρους του ΚΑΜ (Μεγάλο Ασενάλι, Ενετικό Λιμάνι Χανίων).

Οι «Χάρτινες Συναντήσεις» ξεκίνησαν πρόπερσι στην Αθήνα όπου έγινε για πρώτη φορά κοινή έκθεση των έργων των Ελλήνων και των Γάλλων κομιστών που είχαν διακριθεί αντιστοίχως στον διαγωνισμό του «9» της Ελευθεροτυπίας και στον διαγωνισμό του Διεθνούς Φεστιβάλ κόμικς της Αγκουλέμ. Ενώ από πέρσι ταξιδεύουν ανά την Ελλάδα μαζί τα διακριθέντα έργα του πανελλήνιου διαγωνισμού του περιοδικού «9».

Έτσι τα βραβευμένα και διακριθέντα έργα του 5ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Κόμικς που διοργάνωσε το «9» της Ελευθεροτυπίας και ο Μορφωτικός οργανισμός ΑΚΤΟ φτάνουν για μια ακόμη χρονιά στα Χανιά αυτή τη φορά όμως συντροφιά με τα αντίστοιχα βραβεία από τον διαγωνισμό Νέων Ταλέντων της Αγκουλέμ που φτάνουν στην Ελλάδα με τη συνεργασία του Γαλλικού Ινστιτούτου .

Να σημειώσουμε ότι η έκθεση η οποία πραγματοποιείται για 5η χρονιά στα Χανιά έχει γνωρίσει ιδιαίτερη επιτυχία καθώς από την καρδιά του λιμανιού περνούν κάθε καλοκαίρι χιλιάδες φίλοι των κόμικς.

Η έκθεση θα λειτουργήσει από 5 έως 16 Ιουλίου. Ώρες λειτουργίας καθημερινά: 10:00 – 14:00 & 19:00 – 23:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.