Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Ενημέρωση / Εκδηλώσεις
 
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ 2010  
Δημοσίευση: 06 Μαΐου 2010
 

8-9 Μαΐου 2010, στο Ζάππειο Μέγαρο

Η Diathlasis Architectural Lighting συμμετέχει στο συνέδριο και την έκθεση «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ» 2010 που διοργανώνεται από την Vertical Communications, με τη συμμετοχή στις εργασίες του συνεδρίου του ειδικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης καθ. Στέφανου Γκρίτζαλη και του Δημάρχου Αθηναίων και προέδρου της ΚΕΔΚΕ, κ. Νικήτα Κακλαμάνη.

Το συνέδριο και έκθεση «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ» 2010, θα πραγματοποιηθεί στις 8-9 Μαΐου 2010, στο Ζάππειο Μέγαρο στην καρδιά της Αθήνας. Στη νέα εποχή που διανύουμε οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης αναμένεται να παίξουν σημαντικότατο ρόλο στην οργάνωση του κράτους και στις ποιοτικές υπηρεσίες για τον πολίτη, σύμφωνα και με τις εξαγγελίες της κυβέρνησης που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο του Σχεδίου «Καλλικράτης».

Στην έκθεση, που θα λειτουργεί παράλληλα με το συνέδριο, η Diathlasis Architectural Lighting θα παρουσιάσει το πρωτοποριακό προϊόν της iGuzzini, Archilede. Το Archilede είναι το αποτέλεσμα της συσσωρευμένης τεχνογνωσίας των εταιρειών iGuzzini, ENEL Sole, και Osram στη δημιουργία του πρώτου φωτιστικού δρόμου με ενσωματωμένη τεχνολογία LED, με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας έως και 60% στα δημόσια συστήματα φωτισμού.

Το Archilede, μετά από πιλοτική εγκατάσταση σε τρείς δήμους της Ιταλίας (Lodi, Alessandria και Piacenza), οι οποίες ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία, έχει ήδη ξεκινήσει την σταδιακή αντικατάσταση των συμβατικών φωτιστικών σε όλη την Ιταλική επικράτεια.

Στη δεύτερη ενότητα του συνεδρίου «Ο Πράσινος Δήμος», ο Διευθύνων Σύμβουλος της Diathlasis, Παναγιώτης Ιωαννίδης, θα μιλήσει για τον Πράσινο Αστικό Φωτισμό και για το παράδειγμα της Ιταλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Diathlasis και το Archilede, σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο 211 2002 500 ή στο Christina.papas@diathlasis.gr Για περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση και το πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου και έκθεσης www.municipalityexpo.gr.

 

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.