Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Παρουσιάσεις Προϊόντων / Εσωτερικών Χώρων
 
Eco Saver Long Life  
Δημοσίευση: 07 Νοεμβρίου 2008
 

Υψηλής ποιότητας τριφωσφορικός λαμπτήρας φθορισμού με μεγάλη διάρκεια ζωής!

Προδιαγραφές
Ο λαμπτήρας Aura T8 Eco Saver Long Life είναι κατάλληλος για λειτουργία σε φωτιστικά σώματα όπου παρουσιάζεται υψηλότερη θερμοκρασία.

Οι προδιαγραφές αφορούν θερμοκρασία περιβάλλοντος +30 °C. Σε συμπαγή φωτιστικά ή όταν διαθέτουν κάλυμμα η θερμοκρασία στο εσωτερικό ενός τέτοιου φωτιστικού μπορεί να ανέβει πάνω από +50 °C. Συνεπώς, ο νέος λαμπτήρας Aura T8 Eco Saver Long Life παρέχει μία τέλεια λύση, ειδικά σε εφαρμογές όπου είναι βασική η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και του κόστους συντήρησης.

Ο υψηλής ποιότητας τριφωσφορικός λαμπτήρας φθορισμού Aura T8 Eco Saver Long Life είναι διαθέσιμος σε χρώματα 830 Θερμό λευκό και 840 Λευκό. Η χρωματική απόδοση διατηρείται στο υψηλό επίπεδο του Ra 85.

 

Διάρκεια ζωής
Όταν λειτουργεί με μαγνητικό σταθεροποιητή έντασης, η διάρκεια ζωής του Aura T8 Eco Saver Long Life είναι 43.000 ώρες με βάση κύκλο λειτουργίας 12 ωρών όπως χρησιμοποιείται σε επαγγελματικούς τομείς, ή όπως είναι γνωστός ως ”μία ενεργοποίηση ανά ημέρα”. Όταν λειτουργεί με ηλεκτρονικό σταθεροποιητή έντασης η διάρκεια ζωής φθάνει σε 60.000 ώρες, με βάση λειτουργία 12 ωρών.

Η μεγάλη διάρκεια ζωής των λαμπτήρων Aura Long Life βελτιώνει τον μακροπρόθεσμο προγραμματισμό των μαζικών αντικαταστάσεων. Η μαζική αντικατάσταση των λαμπτήρων φθορισμού και των συμπαγών λαμπτήρων φθορισμού παρέχει βέλτιστο έλεγχο των δαπανών συντήρησης και ομοιόμορφο επίπεδο φωτισμού. Για οικονομικούς αλλά και περιβαλλοντικούς λόγους, η Aura προτείνει τη μαζική αντικατάσταση των λαμπτήρων Long Life.

Εγγύηση Long Life
Οι λαμπτήρες φθορισμού Aura Long Life κατασκευάζονται σύμφωνα με το πρότυπο IEC/EN 60081. Οι συνεχείς αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου εξασφαλίζουν ότι οι λαμπτήρες Long Life είναι υψηλής ποιότητας. Η Aura εγγυάται την ανακοινωθείσα διάρκεια ζωής των λαμπτήρων φθορισμού Long Life σε εγκαταστάσεις που συμμορφώνονται με τα σχετικά πρότυπα.

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.