Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Παρουσιάσεις Προϊόντων / Εσωτερικών Χώρων
 
Διακόπτες Eclettis  
Δημοσίευση: 06 Φεβρουαρίου 2009
 

Εταιρία: Diathlasis S.A.

Ιδρυμένη το 2001, η Eclettis είναι μία νέα εταιρεία με εξειδίκευση στον σχεδιασμό και την παραγωγή ολοκληρωμένων συστημάτων υψηλής τεχνολογίας ή μεμονωμένων εφαρμογών στον χώρο των ηλεκτρολογικών και φωτιστικών εγκαταστάσεων.

Όλα τα προϊόντα της Eclettis είναι σχεδιασμένα για ανθρώπους που αρέσκονται στην μινιμαλιστική και έξυπνη γραμμή σχεδίασης. Κατασκευάζονται στην Ιταλία και κατέχουν πιστοποιητικό CE. Η γκάμα προϊόντων Smooth Line κατέχει την πιστοποίηση IMQ (Italian institute for quality certification).

SMOOTH LINE: μηδενικό πάχος

Η υψηλή τεχνολογία συναντά την αισθητική. Αποτελεί μία ολοκληρωμένη και ολοκαίνουργια γραμμή από μεμονωμένα και διασυνδεόμενα (modular) στοιχεία για ηλεκτρικά συστήματα, ώστε το ηλεκτρικό σύστημα να μετουσιώνεται σε στιλιστικό κομμάτι του σχεδιασμού εσωτερικών χώρων.

Το κύριο χαρακτηριστικό της σειράς Smooth Line είναι το τελείως επίπεδο και λείο (flush) σχέδιο πάνω στον τοίχο, χωρίς να ξεχνά τη σημασία των υλικών υψηλής ποιότητας και της γοητευτικής σιλουέτας.

Όλη η σειρά είναι κατασκευασμένη από ειδικά επεξεργασμένο ανοξείδωτο χάλυβα που αντιστέκεται στα αποτυπώματα. Όλες οι επιφάνειες έχουν σχεδιαστεί για κάθετη τοποθέτηση και με πρωτοποριακό σύστημα ανοίγματος, χωρίς τη βοήθεια επιπρόσθετων αξεσουάρ, επιτρέποντας την αισθητική τάξη.

Η αναμφισβήτητη τεχνική καινοτομία της βάσης flush επαναστατεί εξολοκλήρου απέναντι στα συμβατικά συστήματα. Αυτός είναι και ο λόγος που η Eclettis επιλέγει τον χάλυβα σαν κύριο υλικό, καθώς αναδεικνύει έντονα την ποιότητα και την σπουδαιότητα της γραμμής. Έτσι, με το εγγενές στυλ του σχεδιασμού της, τα προϊόντα της μετουσιώνονται σε μέρη της επίπλωσης και της διακόσμησης.

Η σειρά Smooth Line διατίθεται στην Ιταλική αγορά από τον Μάιο του 2006 και από τότε, οι πωλήσεις έχουν ξεπεράσει κάθε πρόβλεψη και προσδοκία, αυξάνοντας συνεχώς.

Πολλά από τα προϊόντα της έχουν ήδη επιλεγεί από μερικούς από τους πιο σημαντικούς και διάσημους αρχιτέκτονες, για τις δουλειές τους, όπως οι Norman Foster, Renzo Piano, Giugiaro, Pietro Lissoni, Carlo Colombo.

Diathlasis S.A. (www.diathlasis.gr)

• Λ. Κηφισίας 4, 15125 Μαρούσι τηλ: 211 2002500, φαξ: 211 2002599
• Π. Ιωακείμ 48, 10676 Κολωνάκι τηλ: 210 7254470, φαξ: 210 7234987
• Παπακυρίτση 8 & Αδριανουπόλεως, 55133 Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη), τηλ.: 2310 416021, φαξ: 2310 416031

 

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.