Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Παρουσιάσεις Προϊόντων / Επαγγελματικός
 
Y LIGHT by iGuzzini  
Δημοσίευση: 16 Μαΐου 2006
 Νέα γενιά φωτιστικών σωμάτων από την Diathlasis

Άμεση και έμμεση διανομή του φωτός, ισορροπία στο σχεδιασμό του λαμπτήρα... αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που απαιτούνται στη νέα γενιά των φωτιστικών σωμάτων.

Χάρη στο διάτρητο μικροπρισματικό κάλυμμα που φιλτράρεται από ένα γαλακτώδες πολυκαρβονικό φιλμ, το Y Light παρέχει πρώτον και κύριον ομοιόμορφο, απαλό φωτισμό.

Με επιδαπέδια, κρεμαστά και επίτοιχα φωτιστικά το Y Light αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα για τον φωτισμό γραφείων με οθόνες, χώρων εκθέσεων και γραφείων συσκέψεων.

Η επιφάνεια του φωτιστικού έχει κυρτό σχεδιασμό ώστε να φαίνεται ανάλαφρο στο χώρο. Ο minimal σχεδιασμός του επιτρέπει την εγκατάστασή του σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Με τη δυνατότητα εκπομπής φωτός που διαθέτει σε συνδυασμό με τον έλεγχο της φωτεινότητας, προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα σε επίπεδα απόδοσης και ισχύος.

Τα κρεμαστά σώματα της σειράς Y Light σχεδιάστηκαν για χώρους με μεγάλο ύψος. Ολόκληρη η σειρά όμως δίνει έμφαση στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να γίνεται η ροή του φωτός όταν φωτίζουμε επιφάνειες εργασίας.

Το επιδαπέδιο σώμα μπορεί να προσαρμοστεί σε συγκεκριμένες ανάγκες και είναι ιδανικό για χώρους στους οποίους δεν μπορεί να γίνει χρήση κρεμαστών φωτιστικών. Μια από τις εκδόσεις του Y Light διατίθεται και για επίτοιχη τοποθέτηση. Κάνοντας χρήση είτε άμεσου είτε έμμεσου φωτισμού, μπορεί καλαίσθητα να φωτίσει διαδρόμους και περάσματα. Το Y Light μπορεί επίσης να εμπλουτίσει μεγαλύτερους χώρους με την τοποθέτηση πολλαπλών και περιμετρικών σωμάτων.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι σύμφωνα με το ΕΝ60598-1 standard.

IP20, GWT 850C, IMQ approval, ENEC mark, F seal, Class of Insulation I

 

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.