Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Παρουσιάσεις Προϊόντων / Επαγγελματικός
 
Stick Lights  
Δημοσίευση: 10 Ιουνίου 2010
 

Εταιρία: EncapSulite

Η εταιρία EncapSulite ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την παραγωγή άθραυστων, αδιάβροχων και διακοσμητικών προϊόντων φωτισμού, ενώ συνεργάζεται με μία πληθώρα εταιριών από τον τομέα της βιομηχανίας, του εμπορίου και της διακόσμησης.

Η συλλογή Stick Lights περιλαμβάνει προηγμένης τεχνολογίας λαμπτήρες φθορισμού, οι οποίες αποδίδουν μια πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων όπως οι τύπου neon πηγές.

Τα Stick Lights, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πάρα πολλές εφαρμογές, αναδεικνύοντας την δημιουργική σας έκφραση, ενώ έχουν ήδη βρει χρήση παγκοσμίως στο σχεδιασμό εκθεσιακών χώρων, εμπορικών καταστημάτων, εστιατορίων και ξενοδοχείων.

Οι λάμπες φθορισμού Stick Lights είναι άθραυστες, χάρη σε ένα προστατευτικό κάλυμα, ενώ διατίθονται σε 21 χρώματα, με την δυνατότητα επιλογής επιπλέον χρωμάτων κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, μπορείτε να δείτε εφαρμογές σε διάφορα project, ένα από τα οποία είναι και τα Ster Cinemas των οποίων τη μελέτη είχε πραγματοποιήσει το γραφείο L+DG και είχαμε δημοσιεύσει στο flashlight.gr to 2005.

Λαμπτήρες : T5,T8
Διαστάσεις : 12 inch - 60 inch.

 


Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.