Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Παρουσιάσεις Προϊόντων / Επαγγελματικός
 
CESTELLO FL  
Δημοσίευση: 04 Μαΐου 2006
 


Νέο σύστημα φθορισμού από την DIATHLASIS

Το φως είναι πάντα το κυρίαρχο στοιχείο σε χώρους εργασίας και εμπορικούς. Το νέο σύστημα Cestello FL ικανοποιεί αυτήν ακριβώς την ανάγκη, να τονίσει δηλαδή την πολυπλοκότητα της αρχιτεκτονικής του χώρου αλλά και να προσαρμόζεται κάθε φορά ανάλογα με τις ανάγκες του.

Τα προτερήματα του Cestello FL είναι καταρχήν η προσαρμοστικότητά του όσον αφορά τις φωτιστικές του ικανότητες, η ευκολία στην τοποθέτηση, αλλά και το γεγονός ότι μπορεί να τοποθετηθεί σε σειρά. Ο απαλός και άνετος γενικός φωτισμός μπορεί να λειτουργήσει και σαν άμεσος ώστε να τονίσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες ή και αντικείμενα.

Το νέο σύστημα φθορισμού Cestello FL έχει λειτουργικό και απλό σχεδιασμό έτσι ώστε να μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε αρχιτεκτονικό περιβάλλον.

Έτσι το συγκεκριμένο σύστημα είναι κατάλληλο για χώρους γραφείων, σχολεία, χώρους υποδοχής, ανοιχτούς χώρους αλλά και καταστήματα λιανικής.

Το Cestello FL σύστημα φθορισμού υπάρχει σε έκδοση για άμεσο και έμμεσο φωτισμό καθώς επίσης και μόνο για άμεσο.

Οι λάμπες φθορισμού μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με λαμπτήρες αλογόνου ώστε να δημιουργηθεί ένα μεικτό είδος φωτισμού( διάχυτου και ανάδειξης).

 

Οι ανακλαστήρες τύπου dark light σε κάτοπτρο με επικάλυψη αλουμινίου προσφέρουν ιδανικό φωτισμό για χώρους γραφείων, όπου χρησιμοποιούνται οθόνες υπολογιστών και απαιτούν ελεγχόμενο φωτισμό.

Οι εκδόσεις που προσφέρουν γενικό φωτισμό έχουν πολυκαρβονικό diffusing screen και είναι ιδανικές για εμπορικούς χώρους, καταστήματα λιανικής πώλησης, showrooms, και εμπορικά κέντρα, τα οποία απαιτούν διάχυτο φωτισμό.

Η έκδοση που χρησιμοποιεί λάμπες αλογόνου είναι ιδανική για κατευθυνόμενο?(accent) φωτισμό. Τέτοιος είναι ο φωτισμός που μπορεί να αναδείξει αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες ή αντικείμενα, με τα κατάλληλα χρωματικά εφέ.

IP20

IMQ- ENEC approval

Class of Insulation I

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.