Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Παρουσιάσεις Προϊόντων / Επαγγελματικός
 
Μία εμπορική επανάσταση στα χωνευτά downlights  
Δημοσίευση: 12 Απριλίου 2005
 BILL: Ένα προϊόν που είναι πάντα καινούργιο...!

Φανταστείτε να αγοράζατε μια πολύ αποδοτική λάμπα και ξαφνικά να βρισκόσασταν με ένα επαγγελματικό downlight χωρίς άλλο κόστος. Μόλις φανταστήκατε το BILL, το επαναστατικό καινοτομικό νέο downlight το οποίο, εμφανίστηκε στην αγορά των φωτιστικών, κατευθείαν από το ερευνητικό εργαστήριο της Targetti.

Στην πραγματικότητα, αυτό το νέο ηλεκτρονικό downlight έχει ήδη ενσωματωμένη μία λάμπα φθορίου 22W . Όταν η λάμπα καίγεται , αντί να την αντικαταστήσετε, αντικαθιστάτε όλο το φωτιστικό, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να έχετε ένα φωτιστικό πάντα καινούργιο σε μία πολύ λογική τιμή.

Εκτός από την εξωμείωση του κόστους ενός ολόκληρου downlight στην τιμή μίας λάμπας, το BILL εγγυάται επίσης σεβαστή εξοικονόμηση ενέργειας (απόδοση λάμπας: 62 lm/W) συγκρινόμενο με μια λάμπα πυρακτώσεως, καθώς επίσης υψηλότερη φωτεινότητα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (έως 10,000 ώρες).

Ένα προϊόν με τεράστια «προστιθέμενη αξία» χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα: με το BILL είναι δυνατόν να έχετε δύο διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, θερμή (3000°K) ή ψυχρή (4000°K).

Ιδανικό για μεγάλους ή μικρούς χώρους, το BILL με την IP44 προστασία του μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε μπάνια ή δημόσιους χώρους.

Εύκολο να αγορασθεί , το BILL είναι επίσης εύκολο να τοποθετηθεί: τα ελατήριά του εγγυώνται γρήγορη και απλή τοποθέτηση στην ψευδοροφή. Διαθέτει επίσης σύστημα άμεσης ηλεκτρικής σύνδεσης.

Το BILL θα το παρουσιάσει η TARGETTI στην EUROLUCE 2005.

TARGETTI ΕΛΛΑΣ
Καυκάσου 158-160
11363 Αθήνα,Ελλάς
Τηλ.2108626049
Manager: Παπαζαχαρίου Γεώργιος (g.papazachariou@targetti.com)

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.