Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Προβολή
 

Το Flashlight.gr, αποτελεί την μοναδική Ελληνική δικτυακή τοποθεσία που αναφέρεται στον χώρο του φωτισμού, παρέχοντας εξειδικευμένη και up-to-date ενημέρωση για τις εξελίξεις, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αφορούν τον κλάδο.

Απευθύνεται σε αρχιτέκτονες, συμβούλους φωτισμού, διακοσμητές, μελετητές χώρων, εταιρείες φωτισμού, τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρείες, καθώς και ιδιώτες.

Περιλαμβάνει εκτενείς παρουσιάσεις νέων προϊόντων, αναλύσεις θεμάτων που αφορούν το χώρο, καθώς και αρθρογραφία ειδικών επιστημόνων.

Σήμερα το Flashlight.gr δέχεται περισσότερες από 4.000 επισκέψεις κάθε μήνα, γεγονός που το καθιστά το ιδανικότερο μέσω προβολής των εταιρειών φωτισμού στην Ελληνική αγορά.

Η προώθηση του ηλεκτρονικού περιοδικού μας επιτυγχάνεται με την προβολή μας στους περισσότερους ηλεκτρονικούς διτκυακούς καταλόγους της Ελλάδος, την χορηγική μας δραστηριότητα στο Google το οποίο αποτελεί την μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης κατέχοντας το 52% της παγκόσμιας αγοράς, την χορηγική μας δραστηριότητα στο GreekArchitects, και τέλος με την μαζική αποστολή μηνιαίων ενημερωτικών newsletter σε περισσότερους από 1.200 ενδιαφερομένους του κλάδου μας (αρχιτέκτονες, συμβούλους φωτισμού, διακοσμητές, μελετητές χώρων, τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρείες, ξενοδοχεία, ιδιώτες). Η βάση δεδομένων των ενδιαφερομένων για την παραλαβή των newsletter αυξάνεται κάθε μήνα με την προσθήκη νέων μελών.

Το κόστος για την τοποθέτηση διαφημιστικού banner διαστάσεων 120x60 px στην κεντρική σελίδα του flashlight.gr (κάτω αριστερά), ανέρχεται στα 150,00€ / μήνα (minimum διάρκεια 3 μήνες).

Το κόστος για την τοποθέτηση διαφημιστικού banner διαστάσεων 120x60 px στις εσωτερικές σελίδες του flashlight.gr (κάτω αριστερά), ανέρχεται στα 100,00€ / μήνα (minimum διάρκεια 3 μήνες).

Το κόστος για την τοποθέτηση διαφημιστικού banner διαστάσεων 160x160 px στην κεντρική σελίδα του flashlight.gr (πάνω δεξιά), ανέρχεται στα 200,00€ / μήνα (minimum διάρκεια 3 μήνες).

Το κόστος για την τοποθέτηση διαφημιστικού banner διαστάσεων 160x160 px στις εσωτερικές σελίδες του flashlight.gr (πάνω δεξιά), ανέρχεται στα 150,00€ / μήνα (minimum διάρκεια 3 μήνες).

Το κόστος για την εμφάνηση των εταιριών φωτισμού στον οδηγό αγοράς, ανέρχεται στα 120,00€ το χρόνο (ανά εταιρία).

Το κόστος δημοσιεύσεων δελτίων τύπου και παρουσιάσεων προϊόντων, ανέρχεται στα 10,00€ (ανά δημοσίευση) εφόσον η εταιρία προβάλλεται μέσω διαφημιστικού banner στο flashlight.gr. Σε αντίθετη περίπτωση ανέρχεται στα 100,00€.

Το κόστος των δημοσιεύσεων στο ενημερωτικό newsletter που στέλνει το flashlight.gr στα μέλη του, ανέρχεται στα 10,00€ ανά δημοσίευση. Προϋπόθεση είναι να έχει προϋπάρξει δημοσίευση του δελτίου στο flashlight.gr.

Η εταιρεία μας διαθέτει αναλυτικά στατιστικά τα οποία θα έχετε στην διάθεση σας σχετικά με την επισκεψιμότητα του ηλ. περιοδικού, την αναγνωσιμότητα των άρθρων και την επισκεψιμότητα η οποία θα οδηγείται στην ιστοσελίδα σας μέσω του flashlight.gr (Αυτό επιτυγχάνεται μέσω συστήματος ad server).

ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΦΠΑ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ BANNER ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ 15%.

Περισσότερες Πληροφορίες:
Λιανόπουλος Μάνος
Τηλ.: 2117508611-2
E-mail: info@flashlight.gr

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.