Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
Naxos island Greece
 
 
Περί φωτός... / Εταιρίες
 
TARGETTI HELLAS  
Δημοσίευση: 08 Μαρτίου 2005
 ΛΑΜΠΕΡΗ ΑΘΗΝΑ.
Το νέο σημείο αναφοράς, για όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με το φωτισμό, δημιουργήθηκε:
Είναι η TARGETTI ΕΛΛΑΣ

Νέο και λαμπερό φως στην άνοιξη της Αθήνας: στην πρωτεύουσα της Ελλάδας δημιουργήθηκε πρόσφατα η TARGETTI ΕΛΛΑΣ. Το νέο σημείο αναφοράς για όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με το φωτισμό. Η νέα αυτή εταιρεία αποτελεί ένα σημαντικό στρατηγικό βήμα της θέλησης για άμεση παρουσία της Targetti στην ελληνική αγορά, του Ιταλικού ομίλου που – χάρις στη συνέργεια των εννέα ειδικευμένων εταιρειών του και την 75χρονη και πλέον εμπειρία του στην παραγωγή φωτιστικών που διακινούνται σε 90 χώρες- είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ως ο κύριος πρωταγωνιστής στην αγορά του εσωτερικού και εξωτερικού αρχιτεκτονικού φωτισμού.

Σχεδιασμός φωτισμού, καινοτομία και έρευνα συσχετισμένη με την επιστήμη της όρασης, αφοσίωση στη σχέση του φωτισμού και της αρχιτεκτονικής,νέες τάσεις στο design : έννοιες που αναφέρονται στην κουλτούρα του φωτισμού και αποτελούν όλες ανεξαιρέτως θεμελιώδεις αρχές που διέπουν, χαρακτηρίζουν και εμπνέουν τη νέα αυτή εταιρεία.

Ο βασικός στόχος της TARGETTI ΕΛΛΑΣ είναι να διευθύνει την εμπορική πολιτική, όλων των εταιριών που ανήκουν στον όμιλο της Targetti, στην Ελληνική αγορά, προωθώντας τις πωλήσεις των προϊόντων και προσφέροντας τις ανάλογες συμβουλές φωτισμού σε έργα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον αρχιτεκτονικό φωτισμό,στο φωτισμό καταστημάτων και γραφείων καθώς και ξενοδοχείων και δημόσιων χώρων.

“Αυτή η εταιρεία – αναφέρει ο Tommaso Nannelli, Διευθυντής διεθνών πωλήσεων της Targetti – δημιουργήθηκε για να επιτύχει ένα στόχο που για μας αποτελεί μια μορφή διακήρυξης: να βρίσκεται δίπλα στους αρχιτέκτονες και τους σχεδιαστές φωτισμού, ικανοποιώντας τις ανάγκες τους και προσφέροντας άμεση υποστήριξη χάρις στην εμπειρία της στο φωτισμό και σ’ ένα δίκτυο ειδικευμένων αντιπροσώπων πανελλαδικά”.

TARGETTI ΕΛΛΑΣ
Καυκάσου 158-160
11363 Αθήνα,Ελλάς
Τηλ.2108626049
Manager: Παπαζαχαρίου Γεώργιος (g.papazachariou@targetti.com)

Ο όμιλος Targetti είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της διεθνούς αγοράς φωτιστικών που αναφέρονται στον εσωτερικό και εξωτερικό αρχιτεκτονικό φωτισμό. Αποτελείται από ένα δίκτυο εννέα εταιρειών όπου η καθεμιά από αυτές εξειδικεύεται σε διαφορετικά πεδία εφαρμογών φωτισμού. Η διάρκεια στο χρόνο και το αέναο ενδιαφέρον στην έρευνα και την ανάπτυξη αποτελούν τη βάση για τη διαρκώς επιτυχημένη ανάπτυξη του. Χάρις στην τέλεια σύμπραξη της προηγμένης τεχνολογίας και του πρωτοποριακού design των προϊόντων της, η Targetti κλήθηκε να φωτίσει παγκόσμια αριστουργήματα τέχνης όπως το άγαλμα του Δαυίδ του Μιχαήλ Άγγελου, το Μυστικό Δείπνο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι και το Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Παρισίων όπως επίσης την όπερα της Σιγκαπούρης,τα αεροδρόμια της Μαδρίτης και του Κάντον,τα καταστήματα Bulgari-Benetton-Celine και Diesel, τις εγκαταστάσεις της Ferrari και της McLaren, τις εκθέσεις αυτοκινήτων Peugeot, Citröen και Alfa Romeo και πάνω από 4.000 αστικά κέντρα παγκοσμίως.

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by GREED PROMO.