Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
Naxos island Greece
 
 
Περί φωτός... / Εταιρίες
 
LEDS HELLAS  
Δημοσίευση: 19 Σεπτεμβρίου 2008
 

Oλοκληρωμένες λύσεις φωτισμού...

Η LEDS C-4 S.A., με έδρα τη Βαρκελώνη της Ισπανίας, είναι ένας δυναμικά αναπτυσσόμενος πολυεθνικός όμιλος εταιρειών που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού σε κάθε είδους έργο σε όλο τον κόσμο. Με μακρόχρονη παρουσία στις πλέον απαιτητικές αγορές και με πάνω από 12.000 ικανοποιημένους πελάτες σε περισσότερες από 100 χώρες, έχει την τεχνογνωσία και την εμπειρία να προσφέρει ποιοτικές και λειτουργικές λύσεις φωτισμού σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η LEDS-C4 συνεργάζεται με ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών (αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και διακοσμητών εσωτερικού χώρου), οι οποίοι ενημερώνουν και συμβουλεύουν για τις νέες τάσεις της αγοράς. Κατανοούμε τις απαιτήσεις του πελάτη και έτσι μπορούμε να προσαρμόσουμε οποιοδήποτε τυποποιημένο προϊόν με την αλλαγή των υλικών, την τροποποίηση των διαστάσεων ή την αντικατάσταση των πηγών φωτός, σχεδιάζοντας και παράγοντας ένα νέο μοναδικό έργο. Οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί μας μπορούν και ανταποκρίνονται με το βέλτιστο δυνατό τρόπο στην πρόκληση της δημιουργίας του ξεχωριστού περιβάλλοντος που ο πελάτης επιδιώκει.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε τις πλέον αξιόπιστες, ποιοτικές και τεχνικο-οικονομικές λύσεις που συνάδουν τόσο με τις αρχιτεκτονικές/τεχνικές προδιαγραφές των έργων σας όσο και με τις προτάσεις διακόσμησης που τυχόν έχετε.

Η πρόσφατα ιδρυθείσα LEDS HELLAS Co. Ltd., έχοντας αυτό το παγκόσμιο υπόβαθρο είναι στην ελληνική αγορά, με σημαντικότερο στόχο να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού και να προωθήσει τα προϊόντα της μέσω ενός δικτύου αυστηρά επιλεγμένων συνεργατών.

Η LEDS HELLAS CO. Ltd. διαθέτει 5 ξεχωριστές σειρές προϊόντων:

ALABASTER

Για πολλά χρόνια η LEDS-C4 προωθεί τη χρήση αλάβαστρου σαν μέσο διάχυσης του φωτός και ηγείται παγκοσμίως στον τομέα αυτό. Η σειρά αλάβαστρου περιλαμβάνει μία πλήρη γκάμα προϊόντων από τα πιο λιτά έως τα πιο περίτεχνα, τα οποία διαθέτουν άριστη ποιότητα πρώτων υλών και καλαίσθητων σχεδίων, παραδοσιακών αλλά και σύγχρονων.


OUTDOOR

Η σειρά προϊόντων είναι ειδικά σχεδιασμένη για εφαρμογές σε εξωτερικούς χώρους όπως κήπους, αυλές, περιβάλλοντες χώρους πισίνων, δρόμους, πάρκα, κλπ. Πρόκειται για προηγμένης τεχνολογίας προϊόντα, ικανά να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις οποιωνδήποτε καιρικών συνθηκών.GROK

Η σειρά αυτή είναι συνώνυμη του σύγχρονου σχεδιασμού και αξιοποιεί μια ευρεία γκάμα, τεχνικά προηγμένων μοντέλων, τα οποία είναι κατάλληλα για λιτούς χώρους, δημιουργώντας ταυτόχρονα την απαραίτητη ζεστή ατμόσφαιρα. Τα φωτιστικά αυτά είναι σχεδιασμένα από σημαντικούς Ισπανού και διεθνείς σχεδιαστές, οι οποίοι «καταθέτουν» όλη τους τη δημιουργικότητα στο όνομα της LEDS.LA CREU

Μία πλήρης σειρά από τα πιο διαδεδομένα φωτιστικά, τα οποία χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική τους ποιότητα αντιστοίχως με την αξία τους. Πρόκειται για σύγχρονα προϊόντα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, που διακρίνονται από διαφορετικά στυλ: μοντέρνα, παραδοσιακά, ρουστίκ συνδυάζοντας την αισθητική με τη λειτουργικότητα.ARCHITECTURAL

Η σειρά ARCHITECTURAL ειδικεύεται στον επαγγελματικό φωτισμό. Ο βασικός στόχος είναι η προσφορά εξατομικευμένων,τεχνικών λύσεων φωτισμού για κάθε ιδιαίτερη ανάγκη. Περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα φωτιστικών, τα οποία διακρίνονται στην αγορά λόγω της ποιότητας, της πρακτικότητας, του σχεδίου και της εύκολης εγκατάστασης και συντήρησής τους.Στον πλήρη και αναλυτικό δικτυακό τόπο www.leds-c4.com, μπορείτε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα της εταιρείας και των προϊόντων μας.

Leds Hellas Φωτιστικά Ε.Π.Ε.
Περικλέους 21 Μαρούσι
Τηλ. 2108056330 e-mail : info@ledshellas.gr

 

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by GREED PROMO.