Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
Naxos island Greece
 
 
Περί φωτός... / Εταιρίες
 
FUMAGALLI  
Δημοσίευση: 02 Ιουνίου 2006
 

Φωτιστικά εξωτερικού χώρου που αντιστέκονται...

Η εταιρεία Fumagalli ξεκίνησε το 1973 σαν ατομική επιχείρηση στην πόλη Varese της Β. Ιταλίας με ειδίκευση στην καλλιτεχνική χειροποίητη κατασκευή φωτιστικών εσωτερικού χώρου από κατεργασμένο σίδηρο. Πέντε χρόνια αργότερα η εταιρεία αύξησε το προσωπικό της και επέκτεινε τις δραστηριότητές της σε ξένες αγορές και ιδιαίτερα στην Ιαπωνία.

Το 1984 ο ιδρυτής της εταιρείας Giancarlo Fumagalli οδηγεί την εταιρεία σε νέες κατευθύνσεις, με ένα καινοτόμο σύστημα παραγωγής φωτιστικών εξωτερικού χώρου από χαλύβδινο ιστό γαλβανισμένο εν θερμώ, καλυμμένο εξωτερικά από ρητίνη. Μετά από χρόνια πειραματισμού και αγοράς κατάλληλων μηχανημάτων, το προϊόν άρχισε να εκτιμάται και να γίνεται ευρέως αποδεκτό σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Σήμερα η γκάμα των προϊόντων της Fumagalli συνεχώς αυξάνεται και περιλαμβάνει κολόνες, φανάρια, απλίκες εξωτερικού χώρου σε κλασικές, αλλά και μοντέρνες γραμμές με ποικιλία χρωμάτων για όλες σας τις ανάγκες.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι χάρη στην μοναδική τεχνολογία κατασκευής τους τα φωτιστικά Fumagalli παραμένουν αδιάβρωτα με την πάροδο του χρόνου, ακόμα και όταν εγκατασταθούν σε περιοχές με επιβαρημένες συνθήκες, δίπλα στη θάλασσα ή κοντά σε χημικά. Γι’ αυτό και έχουν χρησιμοποιηθεί σε μεγάλα έργα, ιδιαίτερα σε παράκτιες περιοχές όπως: Λιμάνι Νάξου, Λιμάνι Καλύμνου, Ιστορικό Κέντρο Αιγίου, Κεντρικό Δρόμο Ληξουρίου (Κεφαλλονιά), Καζίνο Ρόδου κ.α.

Τα φωτιστικά Fumagalli κατασκευάζονται σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας και συμμορφώνονται με τα Ευρωπαϊκά και Αμερικάνικα πρότυπα CE και UL, ενώ οι κολόνες Fumagalli έχουν εγγύηση 5 χρόνων κατά της οξείδωσης.

Τα προϊόντα της Fumagalli διατίθενται σε όλη την Ελλάδα μέσω της Electroimpex Hellas.

 

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by GREED PROMO.